AKTUELNO

Nebojša Milošević (43) iz Knežice i Mališa Dragutinović uhapšeni zbog ubistva Slavoljuba Dragomirovića

Video sam Nebojšu dan nakon ubistva i nije ličio na sebe. Odbijao je piće i skoro da ništa nije ni govorio. Ne verujem da je bio ćutljiv i zabrinut jer se kajao zbog učinjenog, nego je bio u strahu da ne bude otkriven, ovo je za Novosti rekao jedan od meštana Melnice kod Petrovca na Mlavi

Kako saznaje ovaj list iz izvora bliskog istrazi, Miloševića su odali otisci prstiju koje je ostavio na biciklu svoje žrtve.

- Njih dvojica videla su se u Petrovcu, nakon što je Slavoljub uzeo bicikl sa servisa. Nebojša mu je tada pokazivao kako rade neke komande na biciklu i tako je ostavio otiske - kaže naš izvor blizak istrazi.

Nakon što je udarcima drvenim kocem u glavu usmrtio Slavoljuba, ukrao mu je 20 evra i 300 dinara i telo bacio u kanal. Bicikl je malo dalje sakrio u šipražje. Međutim, policija je pronašla bicikl i identifikovala otiske.

Nakon isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, uhapšeni će biti saslušani kod višeg javnog tužioca i tada će biti doneta odluka o određenju pritvora. Nebojša se tereti za krivično delo teško ubistvo, a njegov prijatelj za pomaganje izvršiocu krivičnog dela.

#Petrovac na Mlavi

#Ubistvo

'