AKTUELNO

S. V. (33) na saslušanju kazao da je iskasapio majku N. V. (60) i jeo njeno telo jer su mu četiri džina to naredila?!

Horor od kojeg se ledi krv u žilama dogodio se u naselju Baštra između Bosanske Krupe i Bužima. Kako prenosi Avaz, S. V. (33) prekjuče se iz Bosanske krajine dovezao do Sarajeva i iz ulice Hamdije Kreševljakovića mobilnim pozvao policiju i rekao da je sekirom ubio svoju 60-godišnju majku i pozvao ih da dođu po njega.

Nakon toga, na prijavljenu lokaciju upućena je policijska patrola koja je s velikim oprezom pristupila osumnjičenom i uhapsila ga. Kada su ga doveli u stanicu, S. V. je, kaže izvor blizak istrazi, potpuno hladan rekao da je majku zaklao i da je prepolovio njeno telo.

Kako je saslušanje odmicalo, istražitelji su čuli detalje zločina koji ih je veoma potresao. Naime, osumnjičeni je na zaprepašćenje islednika rekao da je desetak dana sekao i jeo delove tela nesrećne žene, dok je ostatak, navodno, rasparčao, zapalio, a potom zakopao na različitim lokacijama oko kuće.

Foto: Beta, Pixabay

Istražitelji nisu mogli da veruju šta čuju pa su isprva njegove izjave uzeli s rezervom. Međutim, kada su ga upitali zašto je ubio majku, on je rekao da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira, te da su mu četiri džina dolazila pred oči i da su mu naredili da to učini!

Nakon ove jezive izjave sarajevski policajci su odmah kontaktirali kolege iz MUP-a USK, koji su celu noć proveravali verodostojnost izjave kanibala, a u međuvremenu je i njegov brat V. I. nazvao pripadnike MUP-a USK i kazao da sumnja da je njegov brat ubio majku i da mu je to saopštio telefonom pre nego što se predao policiji.

Tokom noći S. V. je prevezen u Bosansku Krupu, gde je odveden na rekonstrukciju zločina da bi pokazao gde se nalaze delovi tela njegove majke, ali nije mogao da se seti tačnih lokacija. Nekoliko bagera prekopavalo je okolinu kuće Velića i širi lokalitet, a juče popodne pronađeni su delovi tela nesrećne žene.

Meštani su verbalno i fizički napadali novinarske ekipe koje su pokušavale da snime uviđaj, a kada su policajci i tužioci shvatili s čim se suočavaju, zatvorili su šire područje i zabranili svaki pristup mestu zločina.

Prema nezvaničnim informacijama S. V. pati od određene duševne bolesti. On je nakon rekonstrukcije odveden u Tužilaštvo USK, gde je ponovo saslušan. Tužilac je naredio i njegovo timsko psihijatrijsko veštačenje da bi se utvrdilo je li uračunjiv.

Pročitajte još: SVI UŽASNUTI SCENOM! U Kotežu kraj puta LEŽI TELO ŽENE, na licu mesta Hitna pomoć i policija (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

#Bosna i Hercegovina

#Zločin

'