AKTUELNO

Detalji jezivog zločina u Šapcu.

Slavica Milivojević (55) uhapšena je juče zbog sumnje da je sekirom više puta udarila svog supruga Slobodana Jovanovića (65) u porodičnoj kući u selu Majur kod Šapca. Slobodan je sa smrskanom glavom prevezen u Urgentni centar u Šapcu, ali je tamo podlegao povredama.

Ubistvo se dogodilo u trošnoj kući koja se nalazi tik uz groblje, u kojoj su supružnici 12 godina živeli u vanbračnoj zajednici.

Kako se sumnja, Slavica je navodno nasrnučla na Slobodna kada je legao da spava i više puta ga udarila tupim delom sekire po glavi. Prilikom hapšenja je izjavila da je to uradila posle žučne svađe.

Kako se saznaje, sin i snaja su obavestili Hitnu pomoć i policiju, koja je u kući zatekla prizor nalik scenama iz horor filma.

- Slavica je bila pijana kada su je uhapsili! U kući je pronađena i sekira kojom kojom je počinjen zločin, krvi je bilo svuda i po krevetu i po podu – navodi izvor.

U vreme krvave porodične svađe, u drugoj sobi je bio sin osumnjičene iz prvog braka, sa suprugom i bebom. On kaže da su se Slavica i Slobodan kobnog dana neprekidno svađali.

- Tokom večeri su oboje malo popili i počeli su da se prepucavaju. Posvađali su se iz čistog mira, bez nekog pravog razloga. Posle žučne prepirke su se čak i potukli! Deblji kraj je izvukla Slavica - kaže sin i dodaje da nije bilo dana da se nisu posvađali.

- Osumnjičena je zbog nasilja znala da prijavi Slobodna, kao i on nju. Međutim, posle prijave su se brzo mirili i nastavljali po starom – navodi sin.

Brat ubijenog kaže da je neposredno posle ubistva zatekao snaju sa sekirom u ruci.

- Čuo sam jeziv krik i odmah sam otrčao tamo. Ugledao sam brata kako leži na podu i dve jezive rane na njegovim leđima, dok je snaja stajala pored njega i držala sekiru u ruci. Pokušao sam da priđem bratu ali je S.M. podivljala i počela je da vitla sekirom. Iksren da budem, nikada je ranije nisam video u takvom stanju. Uplašio sam se i izašao iz kuće – prepričava brat.

Prema njegovim rečima, ubijeni ima iz prvog braka sina, unučad i praunučad.

- On je posle razvoda počeo da živi sa Slavicom i tada je počeo da pije. Znam samo da su se slagali kao rogovi u vreći, ali i da su se mirili. Međutim, šta god da je bilo nije trebalo ovako da se završi – završava brat pokojnika.

#Svađa

#Ubistvo

#Šabac

'