AKTUELNO

Telo prebačeno u mrtvačnicu, a nalaz obdukcije još nije poznat.

Turista iz Srbije Slobodan Jovanović, star oko 40 godina, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u letovalištu Sus u Tunisu, a lokalni mediji su preneli da se, navodno, obesio u kupatilu.

Kako saznaju mediji, Jovanović je pronađen mrtav 7. avgusta, oko 15.30 sati, u Hotelu "Movenpik" u Susu, a lokalni mediji ističu da je pronađen "kako visi u sobi" i da za sada sve pokazuje da je reč o samoubistvu.

- Zvanični portparol policije pokrajine Sus u saopštenju za medije je rekao da je Srbin boravio u hotelu sa suprugom, a način na koji je preminuo još nije zvanično potvrđen. Za sada sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a nije poznato da li je njegova supruga bila prisutna u trenutku njegove smrti - navodi portal „eremnews.com“ iz Tunisa.

Kako je rečeno iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, smrt Slobodana Jovanovića nastupila je u kupatilu hotelske sobe.

Foto: Pixabay.com

- Menadžer turističke agencije "Sunline" obavestio je Ambasadu Republike Srbije da je državljanin Republike Srbije Slobodan Jovanović preminuo u Hotelu "Movenpik". Smrt je nastupila u kupatilu u hotelskoj sobi. Njegova supruga je to saopštila vodiču grupe, a telo prebačeno u mrtvačnicu. Lokalne vlasti će uzeti izjavu od supruge - saopštilo je juče Ministarstvo spoljnih poslova.

Nije poznato iz kog grada je porodica Jovanović niti nalaz obdukcije.

Ukoliko se utvrdi da je reč o samoubistvu vešanjem, nažalost, neće biti jedino među Srbima u inostranstvu ovog leta. Samo nekoliko dana pre smrti Slobodana Jovanovića, srpski državljanin Nikola Arnautović (22) pronađen je obešen u svojoj kabini na prekookeanskom kruzeru "Carnivol Fascination" u Porto Riku. Kruzer se nalazio u luci u gradu San Huan, a mladića su navodno pronašle kolege. Arnautović je iz Beograda, a posao na kruzeru je našao preko kompanije iz Zagreba i to mu je bilo prvi put da je na brodu.

- Poslednji put sam ga videla veče pre tragedije, kada je došao u kafić gde se okupljaju zaposleni. Hteo je da razgovara sa menadžerom. O nečemu su pričali nasamo i posle toga je otišao. Ljudi pričaju da je bio pod stresom, da je hteo da ide kući, ali da nije imao novca za kartu. Svi smo u šoku - kaže devojka za medije koja je radila sa Nikolom Arnautovićem.

Pročitajte još: UŽAS U TUNISU! Srpski turista se obesio u hotelskoj sobi!

#Samoubistvo

#Tunis

'