AKTUELNO

Policija je obavila uviđaj i u toku je istraga.

Prava drama odigrala se u ponedeljak uveče na Adi Ciganliji, kada su mladić Igor P. i devojka Anđela J. napadnuti satarom i nožem.

Odbojka na pesku na novobeogradskoj strani ade Ciganlije sinoć se samo srećom nije pretvorila u tragediju većih razmera.

Na terenu za odbojku na pesku, koji je u sklopu kafića "Ibica", prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladića i devojaka regularno je došla na rezervisani večernji termin. Kako su ispričali očevici, oko 22 sata pred samo zatvaranje lokala, u jednom trenutku čuli su pometnju i videli nekoliko mladića kako beže odatle.

Foto: Pixabay.com

- Čini mi se da ih je bilo trojica-četvorica. Čuli smo da je neko napadnut satarom. Sve se desilo veoma brzo. Kako sam se okrenuo, video sam nekoliko muškaraca kako beže, dok nekoliko ljudi stoji iza lokala, kod terena, u šoku sa vidljivim ranama - kaže jedan od očevidaca.

Da li je do sukoba došlo među posetiocima koji su igrali odbojku ili su napadači došli sa hladnim oružjem jer su znali da je njihova meta tu, istražuje se.

Kako se saznaje od izvora upoznatih sa ovim slučajem, u napadu je nožem povređena Anđela J, a satarom je napadnut Igor P. (32) i oni su privatnim vozilima odvezeni u bolnicu.

Foto: Wikipedia

Policija je obavila uređaj, a kamere sa lokala "Ibica" snimile su čitav napad.

Policija traga za pomenutim oružjem, a istražuje se i šta je motiv napada.

#Ada Ciganlija

#Napad

#Nož

'