AKTUELNO

Tuga!

Studentkinja Aleksandra Božić (20) u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu.

Za sada je njena smrt misterija i nema novih informacija o tome kako je ova mlada devojka izgubila život. Pored dirljivih poruka koje je ostavljala na društvenim mrežama, Aleksandra je imala i jendu zanimljivu tetovažu.

Naime, na podlaktici leve ruke nesrećna devojka je imala tetovažu oka po kojoj ju je otac identifikovao kada je pronađena. Za ovu tetovažu vezuju se različita značenja, poput onog da se odnosi na životni fokus, dušu i vizije.

Prema pisanjima medija, obdukcioni nalazi Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu potvrdili su da na devojčinom telu nije bilo tragova nasilja. Tokom narednih dana biće završena i toksikološka analiza.

Aleksandra Božić biće sahranjena danas na Novom groblju u Petrovaradinu u 15 časova.

Pročitajte još: EVO KAKO SE PONAŠALA MLADA NOVOSAĐANKA PRE SAMOUBISTVA SKOKOM U DUNAV: Priča taksiste koji je poslednji vozio nesrećnu devojku!

#Devojka

#Nestanak

#Novi Sad

'