AKTUELNO

Smederevska policija uhapsila je maloletnog D. S. zbog sumnje da je zavlačio ruke u polni organ devojčice i pokušao da je obljubi. Ginekolozi utvrdili da dete ima više povreda na genitalijama.

Maloletni dečak D. S. (14) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu (6) između napuštenih zgrada u tom gradu. Protiv njega je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje i on će biti procesuiran u redovnom postupku.

On je priveden u velikoj policijskoj akciji suzbijanja opšteg kriminaliteta u kojoj je širom Srbije uhapšeno 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Kako mediji saznaju od izvora bliskog istrazi, maloletnik je duže vreme nagovarao devojčicu da mu dozvoli da je dodiruje po telu i polnom organu.

- Osumnjičeni D. S. je obećao devojčici da će joj dati bombone ukoliko mu ona bude dozvolila da je dodiruje. Oštećena mu to nije dozvoljavala. Dečak ju je zatim na prevaru odveo do napuštenog dvorišta između zgrada u Čegarskoj ulici, jer navodno ima lepo iznenađenje za nju - priča izvor.

On je dodao je devojčica videla da u tom dvorištu nema ništa i da je dečaka pitala šta on to ima da joj pokaže kao iznenađenje.

- Osumnjičeni maloletnik joj je zatim ispričao da mora malo da se strpi pa će joj pokazati. Za to vreme on je polako počeo da je dodiruje, da bi joj na kraju zavukao ruku u šorc, a potom i u njen polni organ. Sirota malena je počela da plače i da govori da je boli, ali D. S. nije hteo da prestane i pokušavao je na sve načine da je umiri - kaže izvor i navodi:

- Devojčica je zatim pobegla i sve ispričala roditeljima, koji su zatim slučaj prijavili policiji. Nakon hapšenja maloletnika devojčicu je pregledao ginekolog, koji je konstatovao povrede na genitalijama.

Smederevska policija je po nalogu nadležnog tužilaštva podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

#Silovanje

#Smederevo

'