AKTUELNO

Uzrok smrti mlade Beograđanke još uvek se utvrđuje.

Mirjana Milić (21), mlada Beograđanka koja je pronađena mrtva u četvrtak ujutru u stanu iznajmljenom na dan u centru Beograda, inače je konzumirala ekstazi, i o tome je javno pisala na društvenim mrežama, piše "Blic".

Uzrok smrti mlade devojke, koja je kobne noći u stanu bila sa mladićem M. M. (26), još se utvrđuje i čekaju se rezultati toksikoloških analiza.

Mirjana je inače bila svedok smrti tinejdžera Jovana Paunovića (17) koji je preminuo nakon konzumiranja prekomerne doze ekstazija na jednom beogradskom splavu, nakon čega mu je pozlilo i nekoliko sati kasnije, u bolnici, je preminuo. Paunović je nekoliko sati ležao u bolovima ispred splava, doživljavao napade i uvijao se, dok su ga prijatelji ostavili samog. Jedna od prvih osoba koja mu je potrčala u pomoć bila je upravo Mirjana Milić.

Sudeći prema njenim objavama na društvenim mrežama, Jovanova smrt je jako pogodila. Nesrećna devojka se danima preko Fejsbuka raspitivala da li je još neko te noći bio na splavu i bio svedok užasne smrti tinejdžera.

Često je napominjala da se oseća užasno što joj je Jovan praktično preminuo na rukama.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom od postova oko Jovana, piše "Blic", Mirjana je u jednoj javnoj grupi napisala da i sama od nedavno uživa u konzumiranju ekstazija.

Jeste on pojeo bone (žargon za ekstazi) i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja od skoro uživam u ekserima i u svemu. Ako sam ja pojela 15, a on 11... nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni treskavicu imala, ali mi je zato u glavi bio crtani film - napisala je Mirjana na Fejsbuku.

Ona je kao naslovnu fotografiju na svom fejsbuk profilu držala fotografiju preminulog Jovana.

Mirjana je preminula rano ujutru nakon žurke na kojoj je bila sa mladićem M. M. Oni su sa žurke otišli u stan koji je on iznajmio na dan u Ulici cara Lazara. Kako je mladić ispričao policiji, Mirjani je u jednom trenutku pozlilo, a on je pozvao Hitnu pomoć, međutim dok su oni stigli devojka je već preminula.

On je policiji rekao da njih dvoje te večeri nisu konzumirali nikakvu drogu.

Pročitajte još: SAMO ŽELIM DA GA PITAM KAKO JE SKONČALA: Potresna ispovest oca Mirjane, koja je umrla u iznajmljenom stanu

#Droga

#Smrt

#ekstazi

'