AKTUELNO

Policajci neće da mi kažu ko je momak s kojim je provela poslednju noć.

- Ne znam kako je umrla moja ćerka Mirjana, niti znam da li je koristila neke droge... Policajci neće da mi kažu ko je momak s kojim je provela poslednju noć. Samo sam hteo da ga pitam kako je skončalo moje dete - jada se Sreten Milić iz Velikog Mokrog Luga u Beogradu, čija je ćerka Mirjana (21) u četvrtak ujutro nađena mrtva u stanu u centru grada, koji je iznajmljen na jednu noć.

Sretena smo juče zatekli uplakanog u dvorištu porodične kuće, kako ljubi sliku preminule ćerke. On je 16 godina bio samohrani otac troje dece, od kojih je Mirjana najstarija, nakon što je postao udovac.

- Deci sam pružio sve što sam mogao, i ljubav i sigurnost, ali neke stvari roditelj poslednji sazna o svom detetu. Zato i ka kažem da ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ona možda ponekad nije uzela neki narkotik. Smatram da sam pametan čovek, ali za te stvari priznajem da sam glup - kroz suze priča Sreten.

On je dodao i da Mirjana nije imala srčanih problema, ali je prošle godine bila u bolnici skoro tri nedelje. On misli da je tamo završila zbog droge, ali mu ćerka nikad nije to priznala.

- Saznao sam da je umrla u četvrtak tek oko 10 sati ujutru. Čuo sam da je bila u iznajmljenom stanu sa nekim mladićem, ali ja ne znam ni šta joj je on. Pokušavao sam da stupim u kontakt s njim, da mi ispriča šta se desilo u tom stanu, ali su policajci odbili da mi kažu ko je on. Ne pada meni na pamet da mu pravim neke probleme, samo bih želeo da popričam s tim dečkom - kaže očajni otac.

Prema njegovim rečima, ćerku je poslednji put video u sredu uveče oko 22 sata. Raširila je veš da se suši i samo mu je rekla da će ići na neku žurku.

- Trudio sam se da deci sve priuštim i puštao je da se provodi. Mirjana je završila Politehničku školu i nije htela da ide na fakultet. Volela je društvo i da ide na žurke. Kao i svako dete koje ima svega, nije imala ni potrebu da nešto radi... Ćero moja... Sve je sada džabe - rekao je Sreten i opet zaplakao nad Mirjaninom slikom.

Podsetimo, Mirjana je u sredu uveče srela mladića M. M. (26) na jednoj žurci, a onda su produžili u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara u centru Beograda. M. M. je rano ujutro pozvao Hitnu pomoć i obavestio ih da je devojci pozlilo. Lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Mladić je potom policajcima kazao da prethodne noći on i Mirjana nisu konzumirali narkotike i da Mirjana nije bila narkomanka.

Mirjanino telo je nakon uviđaja prevezeno na sudsku medicinu, gde je utvrđeno da je umrla od srca. Međutim, naloženo je da se urade i toksikološke analize zbog sumnje da je infarkt izazvan upotrebom neke droge, verovatno ekstazija.

#Droga

#Ispovest

#Smrt

'