separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

UHAPŠENA DEVOJKA KOJA JE ISKASAPILA MATURANTA: U Surdulici je zovu MARINA SMRT, a detalji tragedije LEDE KRV U ŽILAMA!


Marina Trajković je nezgodna i konfliktna ličnost.


Sudija za prethodni postupak jedinice Osnovnog suda u Vladičinom Hanu odredio je pritvor do 30 dana Marini Trajković (34) iz Ćurkovice kod Surdulice,zbog sumnje da je počinila krivično delo nanošenja teških telesnih povreda.

Pravosudje u Vladičinom Hanu tereti osumnjičenu da je u noći izmedju 11. i 12. juna na gradskom šetalištu u Surdulici nožem teško povredila maturanta Tehničke škole Dejana Milenovu (18) iz Gornje Ljubate kod Bosilegrada.

Direktorka Centra za transplantaciju i reanimaciju Kliničkog centra u Nišu prof. dr Radmila Jovanović saopštila je da je zbog uboda nožem u grudni koš teško povredjenom sredjoškolcu odstranjena slezina. Zdravstveno stanje operisanog maturanta u intenzivnom bloku Kliničkog centra za sada je stabilno i pacijent nije u životnoj opasnosti.

Okrivljena se na saslušanju branila da nije izbola teško povredjenog mladića,već da je to u opštoj tuči učinio neko drugi.Incident se ispred zgrade surduličke Elektrodistribucije dogodio zbog muzike koju je Marinin rodjeni brat Marjan Trajković pustio na mobilni telefon.Muzika iz mobilnog nije se svidela Dejanu Milenovu,zbog čega je svadja eskalirala u fizički obračun.

Navodno je pijani maturant udario vlasnika mobilnog telefona. Da bi odbranila brata,Marina je navodno iz torbe izvadila “skakavac”,kojim je tri puta izbola napadača. Anonimni poznanici tvrde da je Marina Trajković nezgodna i konfliktna ličnost, sklona pretnjama.

Na društvenim mrežama Marina je pretila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim dečkom.

Kofliktna neudata i nezaposlena devojka iz Ćurkovice poznata je u surduličkom kraju kao Marina Smrt.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti