AKTUELNO

Zoran G. (49) upucao je u noge supružnike Katarinu i Stanišu J. kad je saznao da je njihov sin L. J. (13) pokušao da siluje njegovog sina B. G. (7). Zlostavljanom mališanu konstatovane povrede na anusu.

Fudbalski menadžer Zoran G. (49) u nedelju uveče je izrešetao po nogama supružnike Katarinu i Stanišu J. kad je saznao da je njihov sin L. J. (13) pokušao da siluje njegovog sina B. G. (7) u parku na Novom Beogradu! Zlostavljanom dečaku lekari su konstatovali povrede na anusu!

Kako saznaju mediji od izvora iz istrage, mališan B. G. je prekjuče sa majkom došao na pregled u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj i ispričao sve o torturi koju je preživeo.

Foto: YouTube screenshot

- Lekarima je sa majkom ispričao da ga je nepoznati dečak, star između 13 i 15 godina, u nedelju oko 20.30 odvukao u žbunje u parku u Ulici Goce Delčeva, u blizini zgrade u kojoj živi. Taj dečak mu je, navodno, skinuo gaće i povredio mu anus. Lekari su potom konstatovali lake telesne povrede po dečakovom anusu, u vidu poderotine i pukotine. Mališan je bio istraumiran i šokiran, pa je i psiholog porazgovarao sa njim - navodi izvor.

Inače, Katarina i Staniša J. su juče zajedno sa sinom L. J. u pratnji policije došli u policijsku stanicu u Zemunu kako bi dali iskaz o incidentu i ispričali sve o događajima od nedelje uveče, kad im je Zoran došao na vrata i izrešetao ih po nogama iz osvete zbog svog sina. Oni su hodali potpuno normalno, što ukazuje da su ih Zoranovi meci samo okrznuli po nogama i naneli im lakše povrede.

Oni juče nisu želeli da pričaju sa novinarima o incidentu. Kratko su rekli kako nemaju više ništa da dodaju na tu priču i da su mediji "dosta toga izmislili". U njihovom komšiluku kažu da je njihov sin uvek bio malo nestašniji od ostale dece, ali da nisu ni pretpostavljali da bi mogao seksualno da napadne drugo dete.

- Da se razumemo, taj dečak nije ništa kriv zbog tog ponašanja. On ima malo viška energije, nestašan je, u smislu da često začikava drugu decu. Međutim, njegovi roditelji su uvek bili tu da ga upozore da to ne radi, pričali su s njim. Ne znam kako se sada ovo dogodilo - kaže jedan komšija iz solitera.

Što se Zoranove supruge Milene tiče, ona je sa B. G. i mlađim detetom privremeno napustila porodični stan u Bulevaru Nikole Tesle, koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj žive Staniša i Katarina. Prema rečima Mileninih komšija, ona se sklonila dok se mali B. G. ne smiri i ne prebrodi traumu.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, dečaci L. J. i B. G. su se u nedelju uveče igrali u parku u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu, u blizini zgrada u kojima žive. Stariji dečak je u jednom momentu skinuo gaće mlađem, pri čemu mu je prstima ili nekim predmetom povredio anus. Mlađi dečak se otrgao, otrčao kući i ispričao roditeljima šta se dogodilo.

Kada je Zoran video uplakanog i povređenog sina, uzeo je pištolj i otišao do stana L. J. U početku, razgovor između Zorana i Staniše i Katarine je tekao mirno. Međutim, Zoran je u jednom momentu ustao i krenuo ka izlaznim vratima, a zatim se okrenuo i potegao pištolj. Prvo je nanišanio u dečaka L. J, a zatim je pomerio cev i ranio njegove roditelje naočigled Katarinine šokirane majke Slavice. Zoran je zatim izašao iz stana i pobegao, ali je sutradan uhapšen.

Zoran danas na saslušanju

Zoran G. će danas biti izveden pred nadležnog tužioca radi saslušanja, nakon čega će sudija odlučiti da li će mu odrediti pritvor do 30 dana. On se tereti za krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja, za šta mu preti od dve do 10 godina zatvora.

Slavica je ispričala da je njen unuk hiperaktivan i ima poremećaj pažnje.

- Ponekad ne znate šta će mu pasti na pamet u određenom trenutku - kazala je Slavica.

Porčitajte još: FUDBALSKI MENADŽER UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE U ZEMUNU: Ranio bračni par zbog SKIDANJA GAĆA

#Beograd

#Dečak

#Silovanje

'