AKTUELNO

Dragoslav Miloradović (43) ubijen je u pucnjavi u Višnjičkoj ulici ispred svoje auto perionice.

Ubice su Miloradoviću prišle na motoru i izrešetale ga dok je pričao mobilni telefonom. Mediji nezvanično saznaju da je motor nađen zapaljen, te da je moguć motiv krvna osveta.

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragoslav Miloradović je kum Luke Bojovića i član njegove kriminalne grupe koja je brojala 13 osoba.

Ubrzo posle ubistva na lice mesta su pristigli Miloradovićevi prijatelji i porodica. Miloradović je bio suvlasnik auto-perionice sa Nikolom Bojovićem, ubijenim bratom vođe "zemunaca" Luke Bojovića.

Foto: Pink.rs

Ubica je na žrtvu ispalio veći broj metaka i pobegao motociklom. Policija se dala u poteru za izvršiocem ubistva i na teritoriji celog grada proglasila akciju "Vihor".

Foto: Pink.rs

Kako mediji saznaju, protiv ubijenog Dragoslava Miloradovića, bile su podnošene krivične prijave za nedozvoljeno držanje oružja i falsifikovanje dokumenata.

Povezan s pokušajem ubistva Miana Beka

Miloradović je bio povezivan i sa pokušajem ubistva MIlana Beka. Naime, Bojovićev kum je pozajmio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dela Bojovićevog klana, koji je Adrovac navodno planirao da uloži u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao "dužan" Miloradoviću, odnosno Koraću. Da li je i kako je taj dug naplaćen - nije poznato.

#Beograd

#Muškarac

#Pucnjava

#Ubijeni

'