AKTUELNO

Nije iz prvog puta uspeo sebi da nanese smrtonosne povrede.

Marko Nikolić (43) koji je ubio suprugu Maju Đorđević i sina Mihaila, pre nego što je sebi u ćeliji Centralnog zatvora sebi zario komadić ogledala u vrat, čak 13 puta pokušao je da se prereže.

Ovo je pokazao nalaz obdukcije koji je dostavljen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nikolić je sebi prerezao grkljan 30. decembra prošle godine u pritvoru. Utvrđeno je da je razbio ogledalo i trouglastim komadićem stakla pokušao sebi da oduzme život.

Prvo je pet puta zasekao staklom vrat po desnoj strani, ali nije naneo sebi smrtonosne povrede, već samo posekotine. Pokušao je da se ubode, ali ni to nije bio potez koji bi ga odveo u smrt.

Po svemu sudeći, besan jer nije uspeo u nameri da se ubije, nasrnuo je na trojicu cimera među kojima je bio i Splićanin Hrvoje Baković (32) jedan od šestorice hrvatskih huligana koji je uhapšen posle nereda na derbiju Partizan – Crvena Zvezda.

Splićanin je pokušao da rukama savlada monstruma i izbio mu staklo, ali je Nikolić uspeo da ga dva puta ubode u leđa i nanese mu površinske rane.

Nikolić je zatim čak 7 puta istim parčetom stakla po levoj strani zasekao vrat. Ni te povrede nisu bile kobne, pa je na kraju komadić ogledala zario sebi u vrat i tako presekao arteriju koja ide do mozga.

Pao je, a iz vrata je počela da šiklja krv koja je poprskala njegove cimere, udaljene od njega čak dva metra. Cimeri su pozvali stražare i teško povređeni Nikolić koji je krvario prevezen je u Urgentni centra gde je preminuo. Posle njegovog samoubistva saslušani su cimeri i njihove izjave o načinu na koji ih je napao i sebi oduzeo život bile su istovetne.

Pročitajte još: DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO DEČAK (12): Istraga će utvrditi da li je OTAC ZASPAO ZA VOLANOM!

#Rakovica

#Samoubistvo

'