AKTUELNO

Roditelji i stariji brat teško su povređeni.

Dečak (12) iz Starih Banovaca poginuo je usled neprilagođene brzine automobila kojim je upravljao njegov otac, pokazuju prvi rezultati uviđaja teške saobraćajne nesreće na putu Ljig - Preljina, nezvanično prenosi Morava info.

Dalji tok istrage utvrdiće i da li je otac zaspao za volanom koji trenutak pre nesreće.

U nesreći su teško povređeni dečakovi roditelji i stariji brat, koji su zbrinuti na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

Automobil u kojem je bila četvoročlana porodica iz Starih Banovaca kretao se od Ljiga ka Preljini. U blizini izlaza sa auto-puta, vozilo je sletelo van kolovoza.

Prilikom udarca dečak je zadobio smrtonosne povrede. U bolnicu je stigao bez vitalnih funkcija. Medicinsko osoblje urgentnog centra pokušalo je reanimaciju, ali bez uspeha.

Po rečima dr Biljane Kočović sa Urgentnog centra, Hitna pomoć je sve povređene dovezla u čačansku bolnicu.

- Dete starosti oko 12 godina je, nažalost, podleglo povredama. Dovezeno je bez svesti i bez ikakvih vitalnih parametara. Pokušana je reanimacija, ali ništa nije vredelo. Ostali povređeni imaju politraume, odnosno više teških povreda grudnog koša, glave, stomaka... U toku je dijagnostika, i lekari daju sve od sebe da im spasu živote. I roditelji i njihov stariji sin, starosti do 17 godina, nalaze se na intenzivnoj nezi. Ne bih mogla da govorim ni o kakvim prognozama, jer se radi o veoma ozbiljnim povredama - saopštila je dr Kočović.

#Dečak

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'