AKTUELNO

Optužen za obljubu deteta.

Policija je uhapsila D.R. Iz Starih Banovaca zbog sumnje da je oteo četrnaestogodišnju devojčicu iz hraniteljske porodice i deset dana je držao zatočenu u svojoj kući.

Devojčica tvrdi da ju je D.R. sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom!

- Devojčica stara 14 godina nestala je iz svoje kuće sredinom marta meseca, kad su njeni staratelji i prijavili nestanak. Mesec dana kasnije policija je dobila nalog da pretrese stan D.R. zbog sumnje da poseduje oružje, a policajci su bili šokirani kad su unutra zatekli devojčicu čiji je nestanak prijavljen i koja je tvrdila da je oteta i silovana – kaže izvor iz istrage.

Devojčica je navodno svojevoljno napustila hraniteljsku porodicu 14. marta i lutala ulicama. Deset dana kasnije Dragan ju je pozvao u svoj stan, gde je navodno nekoliko puta silovana. Pravi horor, kako tvrdi devojčica, tek je počinjao.

- Ona je ispričala da joj nije dao da izađe iz stana i da ju je zaključavao. Takođe je tvrdila da ju je sve vreme silovao i to snimao mobilnim telefonom. Bila je uplakana i izmrcvarena kad su je policajci pronašli. Tvrdila je da joj je pretio i da će je pronaći i ubiti ako pokuša da pobegne i nekom kaže šta se dešavalo u stanu, a pokazivao joj je i pištolj – kaže izvor iz istrage i dodaje da su inspektori pronašli gasni pištolj sa četiri metka za koji D.R. nije imao dozvolu.

O slučaju je odmah obavešten Centar za socijalni rad gde je devojčica ponovila tvrdnje.

D.R. je je uz krivičnu prijavu saslušan u tužilaštvu. Njemu je određen pritvor od 30 dana zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije i obljube deteta.

#Policija

#Silovanje

#devojčica

'