AKTUELNO

Pritvoren J. Š. iz Sremske Kamenice, osumnjičen za obljubu. Svi u Kamenici u šoku, komšiluk ništa nije sumnjao.

Policija je uhapsila J. Š. (46), iz Sremske Kamenice, zbog sumnje da je napastvovao svoju desetogodišnju ćerku. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je delo okvalifikovalo kao obljubu, a posle saslušanja sudija za prethodni postupak je ocu odredio pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, J. Š, inače otac dvoje maloletne dece, sumnjiči se da je napastvovao mlađu ćerku, desetogodišnjakinju. Otac se, kako saznaju mediji, sumnjiči da je protekle dve godine u kući u Sremskoj Kamenici, gde sa ćerkama živi kao podstanar, primoravao desetogodišnjakinju da ga oralno zadovoljava. Navodno je devojčici pretio batinama, odnosno da će je istući ukoliko ne bude radila ono što je od nje tražio.

U pomenutoj ulici, gde osumnjičeni sa decom živi kao podstanar, malo ko ga poznaje. Tek poneki žitelj Svetosavske ulice kaže da mu je poznato da se osumnjičeni pre oko godinu dana tu doselio sa dve devojčice, navodno iz Novog Sada. O njegovom hapšenju i optužbama kažu da ništa ne znaju.

- Znam da je u ovoj ulici živi čovek sa dve devojčice, ali ništa više mi nije poznato - kaže sredovečni muškarac, ne želeći da se predstavi. On radi u obližnjem mestu kao limar.

Šta se dešavalo među zidovima podstanarske kuće, nikome nije poznato, a razlog hapšenja J. Š. sve je iznenadila i zaprepastila.

- Ne znam gde mu je žena, da li su rastavljeni, odnosno šta je sa njom, ali se on sam brinuo o deci - napominje starija žena, insistirajući na tome da ostane anonimna.

- Veliko je pitanje da li je baš sve tako bilo.

#Silovanje

#devojčica

'