AKTUELNO

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je obavijeno velom tajne, a pitanje koje mnogi postavljaju glasi da li je njen suprug Zoran Marjanović ubica? Numerolog Miša Zomboran otkriva za 'Alo!' da bi u ovoj godini moglo da dođe do preokreta i da Zoran Marjanović čak bude pušten na slobodu u junu!

Miša Zomboran kaže da je tekuća godina sudbinska za Zorana Marjanovića i da njegov numerički kod ukazuje na to da će se od aprila događati velike promene u tom slučaju.

- Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, dva nazad. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će mu u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene - kaže sagovornik za 'Alo' i dodaje da Zoranov kod rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina sa zakonom.

Prema rečima numerologa, porodica Marjanović je takođe obavijena velom misterije.

On ističe da je udaljavanje Zorana i njegovog oca Vladimira sve značajnije, dok u porodici ne jenjava potreba za materijalnim stvarima.

Zoran dočekao Uskrs u zatvoru

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine i od tada se nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu. Pritvor mu je nekoliko puta produžavan, a nedavno je protiv njega podignuta optužnica. U Višem javnom tužilaštvu saslušani su svedoci, među kojima su i članovi porodica Marjanović i Krsmanović. Marjanovići su iskoristili zakonsko pravo koje imaju kao bliski srodnici optuženog Zorana i odbili su da svedoče o slučaju.

- Izvesna je sve teža komunikacija između Zorana i njegovog oca. Sve ovo je posledica porodičnog prokletstva koje Marjanovići imaju i koje se manifestuje tako što su okrenuti više materijalnoj nego duhovnoj strani. To je pogrešno, jer njima nikad nije bio veliki problem poslovno-finansijsko polje, već porodično - emotivno i zdravstveno polje. Zanimljivo je napomenuti da će Zoranovi roditelji u narednih godinu i po imati još više izgleda za probleme sa zakonom i sa zdravljem - navodi Zomboran.

Foto: Printscreen Facebook

Prema njegovim rečima, Marjanoviće u narednim godinama očekuje “vrlo naporna igra vremena” ako ne reše da živote menjaju iz korena i okrenu se duhovnoj strani.

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva 2. aprila u kanalu u Borči, sa brojnim povredama glave na glavi i telu. Iza sebe je ostavila ćerku Janu, koja danas ima sedam godina. Njena majka Zorica Krsmanović preminula je šest meseci posle ćerkinog ubistva od tuge i posledica kancera od kojeg se lečila.

#Crna Hronika

#Jelena Marjanović

#Numerologija

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'