AKTUELNO

Policija je zatekla beživotno telo žene na podu, dok je njen sin Ivan bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika.

U Paraćinu je završena obdukcija Ljiljane Stojanović (84) i utvrđeno je da je ubijena. Zbog sumnje da je ubio majku određeno je zadržavanje Ivanu Stanojeviću (53) i on je smešten na neuropsihijatrijsko odeljenje ZC Ćuprija.

Paraćinska policija, po prijavi, zatekla je u sredu po podne beživotno telo bivše profesorke srpskog jezika Ljiljane Stanojević (84), na podu u njenom stanu, dok je njen sin Ivan bio potpuno nag u kupatilu, a u stanu je treštala muzika

Na lice mesta, osim policije, izašao je dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je naložio obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odeljenje psihijatrije.

Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: "Napolje, napolje!".

Pročitajte još: SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Muškarac pucao sebi u glavu u HODNIKU ZGRADE

#Majka

#Ubistvo

'