AKTUELNO

Obdukcija je zakazana za večeras i na osnovu nje će biti utvrđeno kako je preminula nesrećna profesorka u penziji.

Policija u Paraćinu pronašla je beživotno telo profesorke srpskog jezika Ljiljane Stanojević (84) na podu u njenom stanu, dok je njen sin Ivan, bio potpuno nag u kupatilu dok je u stanu treštala muzika!

Zamenik Višeg javnog tužioca u Jagodini koji je izašao na lice mesta naložio je obdukciju, a sin je sanitetskim kolima prevezen najpre u Hitnu pomoć paraćinskog Doma zdravlja, a zatim u Ćupriju na Odeljenje psihijatrije.

Obdukcija je zakazana za večeras i na osnovu nje će biti utvrđeno kako je preminula nesrećna profesorka u penziji. Stanari zgrade u Ulici Mihajla Pupina, još u šoku, sumnjaju na ubistvo i kažu da su juče iz Ljiljaninog stana, u kome je ona sama živela sa sinom, čula baš jaka svađa, te da je sin vikao: "Napolje, napolje!"

- Ceo dan juče, i danas, kad je došla policija, iz njihovog stana je treštala preglasna muzika. Komšija dugo nije imao posao, dva puta se ženio i razvodio, pa je pre nekoliko godina došao da živi sa majkom. Kažu da je bio samo u čarapama i da nije hteo da se obuče ni kad je policija došla. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi! – priča komšinica.

U Hitnoj pomoći su za "Novosti" rekli da se Ivan Stanojević nije lečio od psihičkih bolesti.

Ljiljana je važila za izuzetno pedantna i uvek doteranu ženu. Ljiljanin drugi sin je oženjen i živi u sopstvenom domaćinstvu.

#Paraćin

#Smrt

#profesorka

'