AKTUELNO

Detalji o monstrumu koji je izmasakrirao pevačicu!

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski Vilenjak, predviđa veliki obrt u medijski najpraćenijem slučaju u Srbiji i tvrdi da je krvnik Jelene Marjanović blizak prijatelj ili rođak Marjanovića!

On je za „Alo!” uradio foto-robot pevačicinog ubice i prognozira da će monstrum biti uhapšen u februaru ili martu naredne godine.

- Ubica pevačice Jelene Marjanović nalazi se najverovatnije u Austriji ili Švajcarskoj! To je neko ko je blizak porodici Marjanović i neko ko ih dobro poznaje. Moguće je čak da je to neko od rođaka Marjanovića! Ubica će biti otkriven u februaru ili martu 2018. i to će izazvati veliku medijsku pažnju! - tvrdi Zlatko Šumadijski.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

On daje opis ubice i iznosi viđenje o tome zašto je ubica digao ruku na pevačicu.

- Jelenu je ubio neko iz osvete! To kazuje njen horoskop, kao i horoskopi ostalih ukućana. Kada sam pogledao Jelenine oči na jednoj fotografiji, javila mi se vizija ovog čoveka. To je bilo iznenada i odmah sam nacrtao njegovo lice. Tunjavog je izgleda, ali je podmukao i perfidan. Ima frizuru koja je nalik čirokani. Znam da se osvetio Marjanovićima. Naprosto, osećam da je u slučaju ubistva pevačice u pitanju osveta! Ništa drugo nije razlog. Nisu u pitanju ni reketaši, ni muž, ni svekrva. Marjanovići nemaju veze sa ubistvom pokojne Jelene! Zoran nedužno leži u zatvoru i on definitivno nije ubio Jelenu! - uveren je Zlatko Šumadijski.

Vidovnjak navodi da Jelenina svekrva nije ni na koji način umešana u zločin i da joj se ne mogu pripisti odlike zle osobe.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Zorica Marjanović nije ni gatara, ni šamanka, ni vlaška vračara. Ona je ubeđena u neke svoje vizije, koje možda imaju malo paganskog i ritualnog. Ne treba od Zorice Marjanović praviti zlu ženu, monstruma. Ne treba od članova te porodice praviti čudake i oličenje nečeg nenormalnog. Takvi su kakvi jesu. Ima mnogo čudnijih i uvrnutijih porodica. Za Zoricu mogu da kažem da je osobenjak i da veruje u nešto, ali ni sama ne zna u šta! Mislim da je na njih bačena anatema zbog nečega što nisu učinili. Nisu oni ni sektaši ni ubice. Malo jesu čudni, pa šta s tim? Poznajem mnogo čudnije i opasnije ljude! - kaže vidovnjak na kraju razgovora.

Pročitajte još: ZORAN I NJEGOVA DEVOJKA UMISLILI DA SU VITEZOVI TEMPLARI? Zbog OVOGA mnogi još smatraju da je Jelenino ubistvo deo SEKTAŠKOG RITUALA!

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'