AKTUELNO

Ove godine Marjanovući krsnu slavu proslavljaju i bez Zorana koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene.

Pravoslavni vernici danas slave Đurđic, a među porodicama čija je ovo krsna slava je i porodica Marjanović iz Borče koja je više od godinu i po dana u centru pažnje javnosti zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Prošle godine porodica Marjanović prvi put je proslavila slavu bez Jelene, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine, a ove godine njoj neće prisustvovati ni Zoran Marjanović, njen suprug koji se nalazi u pritvoru.

Zbog takve situacije pokušali smo da pitamo Zoranovog oca Vladimira Marjanovića da li će danas posetiti sina u pritvoru, kao i da li će uopšte slaviti ali je jedva izustio dve reči:

- Nemam komentar - rekao je najstariji Marjanović i prekinuo vezu.

Zoran Marjanović nema najavljenu porodičnu posetu za danas, ali nije isključeno da se to do kraja dana promeni.

- On se normalno ponaša, nema posebnih zahteva i ne pravi nikakve probleme. Svakodnevno ga posećuju advokati, a poslednju porodičnu posetu je imao 6. novembra kada su ga posetili brat i maloletna ćerka - navodi izvor Telegrafa.rs.

Foto: Wikipedia

Iako se očekivalo da to uradi s obzirom na njegove priče o pobožnosti, istina je malo drugačija. Njegovo ponašanje je sasvim obično, nije mnogo okrenut Bogu.

On nijednom nije tražio da zapali sveću u crkvi, navodi izvor.

Od velikog vernika očekuje se da želi da se pomoli u Božjoj kući, da želi da upali sveću na dan slave ili sveću za pokoj duši svoje supruge... Zoran to ipak nije uradio.

Zoranu je prošlog petka po drugi put Viši sud u Beogradu produžio pritvor za još 30 dana, a u obrazloženju se navodi da je to učinjeno zbog uznemirenja javnosti.

Protiv Marjanovića je u toku istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. On je negirao sve optužbe na svoj račun.

Pročitajte još: Iz policijskih izvora PROCURELI NOVI DETALJI ISTRAGE: Veštaci analiziraju DNEVNIK Jelene Marjanović?

#Slava

#Zorica Marjanović

'