AKTUELNO

Kako ističe, dovoljno dokaza protiv Marjanovića za sada nema.

Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

- Onaj ko je izvršio ubistvo morao je na sebi da ima krv a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu po ubici je prskala i krv, a ne samo blato. U slučaju Marjanović radi se o čisto emotivnom ubistvu, a emocije mogu biti i ljubav i mržnja - dodaje Fila.

Foto: Portal Republika

Fila smatra da Zoran Marjanović ima dva iskusna advokata Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

- Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja predložio da to čine dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno. Najgore od svega je ako se slučaj „Marjanović“ završi oslobađajućom presudom - tvrdi Fila.

Advokat Fila je i ranije za medije tvrdio da je beogradska policija u ovom slučaju zabrljala u startu.

- Policija je zabrljala na uviđaju, nisu nađeni tragovi i ne zna se gde je pevačica ubijena. Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi - kazao je Fila.

Foto: Printscreen Facebook

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao.

- To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ne vredi ništa, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem.

Slučaj "Marjanović" večeras na Pink 3

Emisija "Pravac" na kanalu Pink 3 večeras u 20 časova baviće se slučajem ubijene Jelene Marjanović. Na pitanja voditelja Duška Vukajlovića odgovaraće Jovanka Zečević, advokat iz kancelarije Tome File, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, i Jelena Paunović, urednik Hronike u listu "Alo!".

Pročitajte još: VEST ŠOKIRALA SRBIJU! Isplivala prepiska Zoranovog brata SA DEVOJČICOM (14): Tražio joj GOLE FOTOGRAFIJE?!

#Jelena Marjanović

#Toma Fila

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'