AKTUELNO

Brak Jelene i Zorana Marjanovića uopšte nije bio skladan kao što je to izgledalo...

Drugarice zverski ubijene Jelene Marjanović uskoro bi trebalo da budu saslušane u istrazi koja se vodi protiv njenog muža Zorana, osumnjičenog za ubistvo.

Prema rečima izvora iz istrage, prijateljice izmasakrirane pevačice otkriće pravu istinu - da Zoran i Jelena nisu živeli u skladnom braku i da su se često svađali.

- Jelena je bila veoma bliska sa dve drugarice. Njima se ispovedala i pričala o svim problemima koje je imala u kući Marjanovića u Borči. Očekuje se da će te devojke objasniti u kakvim odnosima je pevačica bila sa suprugom Zoranom, ali i sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem - priča izvor za medije.

Foto: Pink.rs

Nakon što je telo Jelene Marjanović 3. aprila 2016. pronađeno u kanalu na nasipu u Borči, Zoran Marjanović je uporno tvrdio da su supruga i on živeli u harmoniji i da se nisu razdvajali jedno od drugog.

Međutim, istina je ubrzo izašla na videlo i otkriveno je da Jelena u tom braku nije bila nimalo srećna, pa da je planirala i da se razvede.

- Pevačicine prijateljice ranije su pričale o Jeleninom i Zoranovom zajedničkom životu. One su rekle da je Marjanović bio bolesno ljubomoran zbog čega se nije odvajao od supruge, pa ju je pratio i na nastupima - kaže izvor.

Pročitajte još: ZORAN MARJANOVIĆ: 'Nema dokaza protiv mene, IZLAZIM U UTORAK!'

Kako dodaje, jedna drugarica ispričala je i da su se Zoran i Jelena žestoko posvađali samo mesec dana pre zločina, kad je pevačica čak i napustila kuću Marjanovića.

- Došla je kod mene, nije mogla da se smiri. Tad je čvrsto rešila da će da se razvede. Međutim, vratila mu se zbog deteta. Najčešće su se svađali zbog toga što Zoran nije hteo da se odvoji od roditelja i živi sa ženom i ćerkom Janom iako joj je to obećao posle svadbe. Jeca nije mogla ni da podnese gužvu u kući Marjanovića. Kod njene svekrve, koja se bavi lečenjem bioenergijom, stalno su dolazili brojni klijenti, tako da Jelena nije imala svoj mir, za kojim je čeznula - priča sagovornik.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'