AKTUELNO

Haos u Boru!

Protiv devojke iz Bora A. Š. (27) u toku su nekoliko postupaka u Osnovnom tužilaštvu jer se sumnjiči za više teških krađa koje su, u najmanju ruku, neobične.

Ona je najaktivnija bila kada su se davale penzije, a žrtve su joj bili uglavnom penzioneri koji su dolazili iz okolinih sela da podignu sledovanje u Boru.

- A. Š. je imala razrađen metod. Ošacovala bi žrtvu, i čim bi on podigao penziju ona bi mu prilazila i nudila isključivo oralni seks. Stari ljudi su pristajali, naročito što je A. Š. imala "žvaku", mlada je i govorila im je da će "uživati kao nikad" – kaže izvor blizak istrazi.

Foto: Connor Tarter via Foter.com CC BY SA

Kada bi žrtva pristala, devojka bi ga odvodila u park, nedaleko od OŠ "Vuk Karadžić". Penzioneru bi svukla pantalone do članka kao i donji veš, klekla ispred njega i počela da ga oralno zadovoljava.

- Čim bi žrtva pala u zanos, A. Š. je drugom rukom lagano iz njegovih pantalona izvadila novčanik i počela da beži. Dok bi penzioner navukao pantalone, ona bi već odmakla i nije imalo šanse da je neko stigne – kažu nadležni.

Pročitajte još: MONSTRUM NA ROBIJI: Očuhu 15 godina za SILOVANJE PASTORKE!

Prilikom dolaska žrtva u stanicu policije, neki od njih su imali okrvavljenu glavu, prelom nosa, poderotine…

- Povrede su zadobijali jer bi, ne podigavši pantalone i donji veš, potrčali i pali na zemlju, često na grane, kamen… - kaže sagovornik.

#Bor

#Hapšenje

#Krađa

#Penzioner

#Seks

'