AKTUELNO

Svedočenje pokrenulo novu lavinu pitanja.

Čovek sa repom od oko 60 godina, obučen u prsluk stajao je pored male devojčice na nasipu u Crvenki. Tek sam sutradan čula da je u to vreme ubijena pevačica Jelena Krsmanović.

Ovo je juče, između ostalog, ispričala svedok na saslušanju u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović koja je nestala 2. aprila 2016, a dan kasnije pronađena mrtva na nasipu.

Foto: Pink.rs

Izjava žene koja je čuvala koze na nasipu u Crvenki gde je navela da je videla starijeg muškarca sa ćerkom Jelene Krsmanović u vreme kada je ova nestala, bacila je senku na alibi Zorana Marjanovića i nametnula pitanje ko je onda bio sa malom Janom na nasipu.

Kako mediji saznaju, Radosava M, žena koja svakodnevno čuva koze nedaleko od mesta gde je pevačica Jelena Krsmanović nestala, a zatim ubijena, posvedočila je u ponedeljak o 2. aprilu 2016. godine, danu kada se desilo monstruozno ubistvo pevačice i iznela do sada neobjavljene detalje o tom kobnom danu.

Foto: Novak Đurović/Informer

Prema saznanjima medija, Radosava je navela da je na nasipu sa kozama koje je izvela tamo bila od 16.30 do 19 sati, na svega nekoliko metara od mesta gde je Zoran Marjanović tokom čitave istrage ubistva njegove žene tvrdio da je stajao.

- U jednom trenutku čula sam da neko viče: "Jano, dođi vamo". Nisam sigurna da li je bilo "Jano" ili "Dano". Onda sam ugledala muškarca između 60 i 70 godina i malu devojčicu - ispričala je pred tužiocem.

Prema njenim rečima, čovek nije odgovarao opisu Zorana Marjanovića, imao je dugu kosu vezanu u rep i nosio je prsluk. Kako je Radosava detaljno opisala muškarca, dolazi se do zaključka da muškarac mnogo više odgovara opisu Zoranovog oca Vladimira.

Naime, Vladimir Marjanović ima 64 godine, stalno vezuje dugu kosu u rep, a prsluk je često deo njegovog odevanja.

Detaljnom proverom baznih stanica u Borči i Crvenki, utvrdiće se da li je zapravo umesto Zorana tog kobnog 2. aprila 2016. godine u vreme Jeleninog nestanka sa malom Janom bio njegov otac Vladimir. Ako jeste, postavlja se pitanje gde je u to vreme bio Zoran Marjanović?

Podsećanja radi, nedelju dana pre Radosave, u pokušaju da da alibi Zoranu Marjanoviću, njegova kuma Vera Vukomanović pokrenula je lavinu pitanja svojim svedočenjem. Naime, ona je tada navela da se poslednja čula sa ubijenom Jelenom, i to u vreme kada je potraga za pevačicom uveliko trajala.

Kako je ispričala, to je bilo u 16.42 sata, a prema izjavi Marjanovića, pevačica je nestala u 15.50 sati kada se odvojila od njega i ćerke kako bi istrčala krug nasipom. Ono što je Marjanović i sam tvrdio jeste da je poslednji poziv Jelena obavila oko 15.30 sa svojom majkom Zoricom Krsmanović, kojoj je rekla da je na trčanju i da kada završi dolazi kod nje. Kumu Veru nikada do sada nije pominjao.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

Ćutali svi Marjanovići

Naredno saslušanje u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović zakazano je za ponedeljak ujutru. Tada će biti ispitana još četiri svedoka. Do sada su saslušani Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović, kuma Zoranove majke Vera Vukomanović, žena sa nasipa Radosava M., meštanin Crvenke Vid S., policajac Boris Pucić. Da daju izjave odbili su svi do jednog članovi porodice Marjanović: otac Vladimir, brat Miloš, sin Uroš i majka Zorica. Izjava Jelenine majke koju je dala neposredno posle ubistva Jelene biće iskorišćena (Jelenina majka je preminula pre godinu dana).

Pročitajte još: TUŽILAŠTVO U NAREDBI ZA ISTRAGU: Marjanović ostavio Janu na nasipu, otrčao i BRUTALNO UBIO JELENU za 10 minuta!

Pročitajte još: PADA ODBRANA MARJANOVIĆA: Zoran zbog ovog svedočenja UHVAĆEN U LAŽI?!

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Vladimir Marjanović

#Zoran Marjanović

'