AKTUELNO

Slučaj je juče potresao celu Srbiju!

Novopazarska policija uhapsila je Ersana T. (40) zbog sumnje da je tokom četiri godine više puta silovao svoju 15-godišnju ćerku.

Incest se dogodilo u prigradskom naselju, a osumnjičeni je uhapšen ubrzo posle prijave. Nesrećna devojčica je upućena na lekarski pregled radi zvanične potvrde da li je žrtva brutalnog silovanja.

Foto: Printscreen Youtube

- Muškarac za koga se sumnja da je otac maloletne devojčice uhapšen je u nedelju, a juče je izveden kod tužioca na saslušanje. Nije poznato da li je priznao zločin, a u ceo slučaj uključen je i Centar za socijalni rad. O celom slučaju još nema detalja, jer je reč o maloletnoj devojčici - navodi za medije izvor blizak istrazi.

Ersana je mlađa ćerka videla kako dodiruje njeju sestru po intimnim delovima tela, a zatim se krišom iskrala iz kuće kako je otac ne bi primetio.

- Kasnije tog dana, starija sestra je sve ispričala mlađoj o torturi koju trpi. Ispričala je sestri kako je otac prisiljava na oralni i klasičan seks i zamolila ju je da to nikom ne kaže - navodi izvor za medije.

- Rekla je da joj je otac zapretio da o tome ne sme nikom da priča. Ipak, njena mlađa sestra je, na sreću, rešila da odmah sve ispriča njihovoj majci – navodi izvor.

Prestravljena žena odmah je otišla do sobe u kojoj je bila starija ćerka i pitala je da li je istina da je otac siluje i devojčica joj je sve u suzama ispričala kako jeste. Devojčica je čak razmišljala i o samoubistvu. Žena je policajcima rekla da to ne može da uradi normalna osoba i da je on manijak i da ima psihičke probleme.

Pročitajte još: SRBIJA U NEVERICI: NOVOPAZARAC VIŠE PUTA SILOVAO SVOJU ĆERKU (15)!

#Novi Pazar

#Otac

#Silovanje

#ćerka

'