AKTUELNO

Na taj potez su je PRIMORALI advokati Zorana Marjanovića.

Teodorin advokat Predrag Savić saopštio je juče da će ona podneti zvaničan zahtev da se porodici Krsmanović dodeli privremeno starateljstvo nad maloletnom Janom Marjanović, Jeleninom i Zoranovom ćerkom.

Na ovaj potez ju je faktički primoralo ponašanje branilaca osumnjičenog Zorana Marjanovića. S obzirom na to da je Više javno tužilaštvo privremeno stavilo van snage svoju odluku da se Teodori Krsmanović prizna status oštećene u istrazi protiv Zorana Marjanovića, ukazujemo na neodlučno i konfuzno delovanje tog tužilaštva, navodi se u saopštenju advokatske kancelarije Predraga Savića

Kako se dodaje, na zahtev odbrane, Teodori je uskraćen status oštećene, koji je bio prethodno priznat, za šta imamo dokaze. Iz tog razloga, ni advokat Jelena Jovanović nije mogla da prisustvuje davanju iskaza Teodore Krsmanović i ostalim izvođenjima dokaza.

Foto: Informer

Očigledno je da se odbrana više plaši punomoćnika oštećene i njihovih stručnih savetnika nego Višeg javnog tužilaštva. Teodora nije mogla da se izjasni ni da li se pridružuje krivičnom gonjenju. To sve sprečava uvid u spise predmeta i izvođenje kompletne 3D rekonstrukcije, navodi se u saopštenju.

Neizvesna je sudbina i pismenih zahteva podnetih od strane punomoćnika oštećene Teodore Krsmanović. Upućivanje pravnih zahteva za istražne radnje vodi direktnom razrešenju slučaja, a najnoviji zahtevi za saslušanje obducenta i sudskomedicinsko veštačenje sudskomedicinskog odbora doprineli bi razjašnjenju mehanizama nastanka povreda i preciznijem lociranju mesta ubistva - stoji u saopštenju advokatske kancelarije Predraga Savića.

Pročitajte još: Policija na mestu ubistva Jelene Marjanović PRONAŠLA KLJUČNI TRAG?

#Jelena Marjanović

#Samoubistvo

'