AKTUELNO

MLADENOVAČKA policija uhapsila je Batu V. (21) zbog sumnje da je u petak u Velikoj Krsni u Ulici Srećka Maksimovića silovao T. I. (48), a iza rešetaka je i Danijel M. (31), koji je je navodno bio pomagač u izvršenju ovog krivičnog dela. Kako smo nezvanično saznali, nesrećna žena je primljena u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede genitalija.

Prema rečima komšija koje je ekipa "Novosti" u ponedeljak zatekla u ovom mladenovačkom selu, Danijel i Bata su, navodno, u noći između petka i subote, upali u kuću Ivana V., koji je tu bio sa T. I. Danijel je odveo Ivana u drugu sobu, držao ga i tukao, a Bata je za to vreme napastvovao T. I.

Pročitajte još: TRAGEDIJA u Beogradu: KRVAVI TRAGOVI NA PUTU, POGINULA starija ženska osoba! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

- Sreo sam Ivana u subotu, dan posle incidenta, imao je modricu ispod oka. Sam mi se požalio - kaže prvi komšija Radojko Filipović. - Rekao je da se oženio u petak, odnosno doveo je suprugu kući. Usred noći došla su ova dvojica, pijani i počeli da se iživljavaju na njima. Danijel je Ivana držao u hodniku i udarao ga po licu, a ko zna šta je Bata radio jadnoj ženi u sobi.

Posle pola sata su pobegli, a Ivan je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je odvezla ženu u Urgentni. Nismo čuli nikakvo vrištanje niti policijske sirene. Ma, da mi nije rekao, ne bih ni znao.

U selu su nam ispričali da je Bata, koji je osumnjičen za silovanje i ranije imao ispade. Navodno je tukao svoju baku i razbijao sve po kući, ali ga porodica zbog toga nije prijavila. Oštećeni Ivan je takođe problematičan, komšije ga izbegavaju, jer, kako kažu, voli da pije i često je obijao prodavnice po selu.

#Crna Hronika

#Mladenovac

#Nasilje

#Silovanje

#tuča

'