AKTUELNO

Da li je pevačica ZNALA DA ĆE BITI UBIJENA?

Dan pre nego što je nestala i ubijena, pevačica Jelena Marjanović je izmirila svoja dugovanja. Naime, Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živela u Borči i platila dug od 1.200 dinara. Apotekar je tada rekao da je Jelena došla oko 19 časova, sportski obučena i sa roze kačketom na glavi.

- Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj da uzme celo pakovanje, jer joj se više isplati, na šta mi je ona odgovorila: "Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu" - ispričao je apotekar nakon njenog ubistva.

Foto: Facebook/Zoran Marjanović

On napominje i da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara.

- Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug. Dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja za koja nisu znali da ih je regulisala sama - rekao je on i dodao kako su se iznenadili kada su saznali da je ona sve platila.

Podsetimo, Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene, rekao je kako je njegov sin uhapšen, ali da mu je sve namešteno.

Pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće.

Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno narednog dana.

Pročitajte još: MILOŠ PLAKAO TOKOM SASLUŠANJA JER MU JE PAO ALIBI Brat Zorana Marjanovića BACIO JELENU U KANAL i uklanjao tragove?

Pročitajte još: Zoran Marjanović deli ćeliju sa MONSTRUMOM IZ RAKOVICE? Evo kako se ponašaju prema drugim zatvorenicima!

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#apoteka

'