AKTUELNO

Odbrana Zorana Marjanovića sumnja da će mu pritvor biti produžen.

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), nije tražio dozvolu upravnika zatvora da pokojnoj Jeleni zapali sveću u Kapeli Vaskrsenja Hristovog u Okružnom zatvoru u Beogradu!

- Pritvorenici samo subotom mogu da idu na redovnu službu u kapelu. Izlazak iz ćelije i odlazak na molitvu moguć je isključivo ako upravniku zatvora upute molbu i ako on to odobri. Ukoliko dobiju dozvolu da prisustvuju službi, iz ćelije izlaze pod strogim nadzorom čuvara i oni ih ne ispuštaju iz vida. Svi su očekivali da će Zoran kao veliki vernik odmah tražiti dozvolu da ide u kapelu da bi pokojnoj Jeleni zapalio sveću, ali to se nije desilo. Molbu je morao da uputi ranije da bi ona dan uoči službe bila odobrena - navodi naš izvor blizak zatvoru.

Kako saznajemo, Marjanoviću u četvrtak ni branioci, niti članovi porodice nisu išli u posetu.

Osoba koja je poslednja Jelenu Marjanović VIDELA ŽIVU odbija da priča o UBISTVU PEVAČICE!

Advokat Aleksandar Zarić potvrdio nam je juče da je posetio klijenta i kratko razgovarao sa njim.

Foto: Pink.rs

- Branioci još nisu dobili ceo predmet, a juče se navršilo sedam dana od hapšenja. Treba da branimo, a još ne znamo šta treba da branimo! Iz tužilaštva smo dobili usmeno obaveštenje da će nam u ponedeljak dati spise predmeta. Neverovatno je da se u medijima pojavi rešenje o određivanju pritvora, kao i imena svedoka, a da branioci pre toga ne dobiju spise na uvid. Ne može sudija za prethodni postupak da odredi svedoke ako tužilaštvo još nije predlagalo ko treba da bude saslušan - kaže Zarić i ističe da je proučavanje dokaza u spisima prvi korak koji će odbrana preduzeti.

- Rekli su nam da će saslušanje svedoka biti zakazano za 16. oktobar, a Marjanoviću samo dan ranije ističe pritvor od mesec dana. To znači da već unapred planiraju da mu produže boravak u Okružnom zatvoru, jer mu je pritvor određen zbog bojazni da ne utiče na svedoke - navodi advokat.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'