AKTUELNO

Od tada se niko sa njom nije ni čuo, ni video.

Jelena Marjanović je poslednji put viđena živa 1. aprila 2016. godine, dan pre nego što je njen muž Zoran, inače osumnjičen za ubistvo supruge, prijavio nestanak.

- Poslednji put da je neko video živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena – kaže njena sestra od strica Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva.

Jedan od najinteresantnijih podataka do kojih su došli privatni forenzičari, koje je angažovala porodica Krsmanović,  upravo je onaj na koji mnogi dokazi navode – da Jelena mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Pročitajte još: OTKRIVEN MOTIV UBISTVA Jelene Marjanović?

Pevačicu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

- Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena Krsmanović je dok je trčala na nasipu u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala.

Pročitajte još: ZAVRŠENO SUPERVEŠTAČENJE! Najbolji srpski patolog otkriva istinu o ubistvu Jelene Marjanović?!

Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

Osoba koje je poslednja videla ubijenu pevačicu, vapitačica male Jane nije želela da razgovara na ovu temu.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#sestra

'