AKTUELNO

Miloš, brat uhapšenog Zorana Marjanovića, ima ubedljivo najtanji alibi od svih članova porodice Marjanović, tvrde u policiji.

Zoranov brat već godinu dana uporono tvrdi da je u vreme ubistva snaje Jelene spavao u svom krevetu, ali niko od njegovih ukućana u iskazima to nije mogao da potvrdi.

Iako je utvrđeno da je Milošev mobilni telefon 2. aprila 2016. u periodu od 15 do 18 časova bio u porodičnoj kući, policija sumnja da ga je on namerno ostavio tamo, a da je za to vreme uklanjao tragove zločina i možda i lično bacio telo ubijene Jelene u kanala na nasipu u Borči.

Na ovu sumnu policiju navode vrlo neuverljivi i nervozni Miloševi iskazi na brojnim ispitivanjima.

Pročitajte još: SESTRA UBIJENE JELENE ZA TV PINK OTKRILA: Videla sam da su Marjanovići MENJALI PLOČICE POSLE UBISTVA! (VIDEO)

On je tako pre deset dana, neposredno pred hapšenje brata Zorana, na jednom informativnom razgovoru u prostorijama beogradske policije, pritisnut oko alibija, počeo da plače.

- Kad smo ga suočili s nelogičnostima u njegovim iskazima, kada smo mu rekli da mu je alibi klimav i tanak i da baš niko od ukućana nije mogao da potvrdi da je on u vreme zločina spavao u kući, Miloš je odjednom počeo da plače! Vikao je: Ne znam više, ne znam ja ništa...Ponadali smo se tada da će se slomiti i reći sve što zna, ali on se brzo pribrao i nastavio sa svojom starom verzijom - prenosi sagovornik "Informera" iz istrage, koji kaže da je Miloš Marjanovič posle tog informativnog razgovora zadržan u policiji više od 12 sati.

Foto: Ivan Vučićević/Printscreen Youtube

Više izvora iz istrage potvrdilo je da postoje snažne indicije da je Miloš lagao o nestanku i ubistvu snaje.

- Tokom sirage je kazao policajcima da je 2. aprila 2016. bio sa svojom devojkom do 15 sati. Potom je, kako je tvrdio, otišao kući i legao da spava sve do 18 sati. Međutim, to na saslušanju nisu potvrdili ni njegov brat Zoran, ni roditelji Vladimir i Zorica. Oni nisu znali da objasne gde je bio Miloš u vreme Jeleninog nestanka. Izgleda da nisu uspeli da usklade baš sve detalje priče - objašnjava sagovornik i dodaje:

"Mnogo toga ukazuje da je baš Miloš učestvovao u sklanjanju Jeleninog tela i uklanjanju tragova zločina. On je u toj kući fizički najsnažniji".

#Brat

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'