AKTUELNO

Zašto su članovi porodice baš tada rešili da renoviraju pod studija?

Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović rekla je za TV Pink da je posle svega u dobrim odnosima sa porodicom Marjanović, prvenstveno zbog male Jane.

- Još jednom demantujem priču o biznismenu i njegovom povezanošću sa Jelenom i slažem se da jedino policija treba da sazna ko je ubio moju sestru i optuži ubicu. Niko drugi nema pravo da upire prstom - rekla je Jelenina sestra.

Foto: Printscreen

Ona je rekla da je primetila promenjene pločice u studiju koji se nalazi u okviru kuće Marjanovića, te da je umesto njih postavljen parket, ali da na to nije obraćala pažnju, iako su zamenjene nakon ubistva - rekla je sestra.

Kada je reč o maloj Jani, ona je istakla da je rano da se govori o starateljstvu nad detetom i da bi je svako iz porodice prihvatio kao svoje dete.

Pročitajte još: KO JE I GDE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Ovo su DEFINITIVNE ČINJENICE o monstruoznom zločinu! (VIDEO)

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće. Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno narednog dana.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'