AKTUELNO

Na slučaju ubistva pevačice je radilo više od 100 ljudi.

Naš iskusni stručnjak, poligrafista Slobodan Zečević izrazio je sumnju da je Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene u Borči prošle godine, zaista prošao poligraf, kako je to policija objavila prošle godine.

Zečević je u razgovoru za Republiku.rs istakao da je praksa u policijskom radu takva da u teškim slučajevima, što slučaj ubistva Jelene Marjanović svakako jeste, nadležni organi osumnjičenog zavaraju da je prošao poligraf.

Advokat Zorana Marjanovića izneo ŠOKANTNE SUMNJE! Pink OTKRIVA da li je Zoran stvarno PREVARIO POLIGRAF (VIDEO)

Iskusni poligrafista veruje da je ovde bio upravo takav slučaj i da je policija prošle godine navela kako je Zoran Marjanović prošao "detektor laži", iako to nije bilo tačno.

- Bitno je da informacije ne izađu u javnost da policija može da radi sa što manje smetnji. Mnogo je policajaca radilo na ovom slučaju - u moje vreme u Upravi za krvne i seksualne delikte radilo je nas 50 - ne znam koliko ih je sada, ali znam da je na slučaju Marjanović radilo više od 100 ljudi.

Oni su dobili ispomoć i iz drugih odeljenja, ali sve informacije znaju samo jedan ili dva čoveka, upravo da ne bi bilo curenja informacija. Ispitate osumnjičenog, pustite ga, javnost nagađa, a vi se koncentrišete na posao.

ŠOKANTNO! Procurele MRAČNE TAJNE iz života Zorana Marjanovića!

Ispitao preko 16.000 ljudi

Stručnost ispitivača Slobodana Zečevića potvrđuje tridesetogodišna praksa u Kriminalističkoj Upravi Policije SUP Beograd, gde je radio na rešavanju najsloženijih krivičnih slučajeva, a broj ispitanika, koji premašuje 16.000 lica, svrstava ga među najbolje stručnjake u Istočnoj Evropi.

Zečević je objasnio i zbog čega istraga o ubistvu Jelene Marjanović traje ovoliko dugo.

- Vi morate da sklopite sve kockice, da složite čitav mozaik. Ako podnesete protiv nekoga krivičnu prijavu, a niste skupili sve dokaze, niste obradili čitav slučaj kako treba - sud će da ga oslobodi, i vi više nikada nećete moći da ga teretite za to delo. Nikada, čak i ako prizna. Da biste ušli u proces morate da imate nepobitne dokaze. To je ozbiljna stvar i ne smete s tim da se igrate. Ako to uzmete u obzir, kao i činjenicu da su se oni pripremali da izvrše zločin i prikrivaju tragove, onda je jasno zbog čega sve traje toliko - ističe Zečević.

Kad kažete oni - mislite na porodicu Marjanović? Mislite li da je Zoran kriv?

- On je kriv 1.000 odsto - nepokolebljivo je za Republiku potvrdio Slobodan Zečević.

#Policija

#Tragedija

#Zoran Marjanović

'