AKTUELNO

Marjanovića će pred sudom braniti tim od pet advokata.

Zoran Marjanović uhapšen je u petak uveče, sat vremena nakon što se vratio kući po izlasku iz rijalitija "Zadruga" u kojem je proveo nekoliko dana.

Iako je u prvom momentu bio veoma uznemiren zbog hapšenja i uporno je ponavljao da nije on ubio Jelenu, Zoran Marajnović se, kako se saznaje, u zatvoru smirio i ponaša se potpuno normalno.

Suprug ubijene pevačice pritvorsku ćeliju deli sa još jednim zatvorenikom.

- Miran je i više nije uznemiren kao po dolasku – kaže izvor lista.

Kako se nezvanično saznaje, Marjanović više ne pije ni lekove za smirenje koje je dobio po dolasku u zatvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako su pojedini mediji pisali da Zoran Marjanović odbija hranu i piće u znak revolta zbog hapšenja, izvor lista kaže da Marjanović normalno jede svakog dana.

Osumnjičenog muža ubijene pevačice u zatvoru su prvih dana posećivali samo advokati koji će ga braniti, a prekjuče oko podne u Centralni zatvor, gde je Marjanović u pritvoru, uposetu su mu došli otac Vladimir i brat Miloš.

Marjanovića će pred sudom braniti tim od pet advokata. Kako se saznaje, u petak uveče, kada je Marjanović priveden, petorica advokata, među kojima su Veljko Delibašić i Aleksandar Zarić, sastali su se kako bi se dogovorili o pravnim radnjama koje će se preduzeti kada je njegov klijent u pitanju.

Ključni svedok UBISTVA PEVAČICE je jedan od ČLANOVA PORODICE Marjanović?

Dok je Delibašić ostao suzdržan od bilo kakvog davanja izjava za medije, navodeći da zasad ne želi ništa da komentariše, Aleksandar Zarić kazao je za list da je, prema njegovom mišljenju, hapšenje Marjanovića "počelo orkestrirano".

- Videćemo kako ćemo postupati kada budemo videli ceo predmet. Nama su u tužilaštvu predočili samo da su urađena DNK vešaćenja, kao i to da ne postoji ni jedno drugo veštaćenje u predmetu. Pored toga, nismo videli ništa – navodi Zarić.

DVOJNICA UBIJENE PEVAČICE: Ovo je DEVOJKA Zorana Marjanovića?

Novi dokazi koji bacaju sumnju na Zorana Marjanovića iskljulivo su vezani za forenzilka ispitivanja.

Njima je, navodno, otkriveno da su na telu ubijene pevačice nađeni tragovi DNK njenog muža, ali i da je utvrđeno kako se čestice vlata nađene na odeći žrtve poklapaju sa onima nađenim na odeći Zorana Marjanovića.

Za Više javno tužilaštvo, gde je osumnjičeni priveden nakon hapšenja, ovi dokazi bili su dovoljni da izda nalog za hapšenje i da predloži pritvor koji je Viši sud odredio. Pritvor je određen kako Zoran ne bi uticao na svedoke.

#Ubistvo

#Zatvor

#Zoran Marjanović

'