AKTUELNO

Ne propustite specijalno izdanje emisije "Crna hronika".

Brutalno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović već gotovo godinu i po dana intrigira srpsku javnost, a čitavu naciju šokiralo je hapšenje pevačicinog supruga Zorana Marjanovića u petak, 15. septembra.

Foto: Pink.rs

Povodom njegovog hapšenja i iznošenja novih dokaza, večeras vas na TV Pink, odmah posle Nacionalnog dnevnika koji počinje u 18:30h, očekuje specijalno izdanje emisije "Crna hronika", autora i voditelja Madena Mijatovića.

Foto: YouTube screenshot

Ovo ubistvo potreslo je Srbiju, a iako su se pojavile brojne teorije o njenom ubistvu, policija je temeljno pregledala sve dokaze i sklapala slučaj, da bi sve to na kraju dovelo do Zoranovog hapšenja.

Zoran je u petak uveče uhapšen u svom porodičnom domu u Borči i određen mu je pritvor od mesec dana, a ubrzo je prebačen u Centralni zatvor.

Foto: Ivan Vučićević

Mladen je juče ujutru gostovao u jutarnjem programu kod Dee i Sarape, prilikom čega je otkrio šta je bio ključni dokaz za Zoranovo hapšenje.

Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odeći. Zoran je reako da nije bio na mestu gde je pronađeno telo, dok su na njegovoj odeći pronađeni tragovi blata. Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga problem pred istražnim organima – naveo je Mijatović.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Jelena je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno telo pronađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Kamenom nepravilnog oblika, Jeleni je ubica zadao više od 30 udaraca u glavu, a kako je rekao kriminolog Zlatko Nikolić u jutarnjem programu TV Pink, svako ubistvo sa tri i više udaraca smatra se ubistvom iz strasti.

Foto: Facebook

Posle skoro godinu i po dana od Jeleninog ubistva i hapšenja njenog supruga, Zorana Marjanovića, Mladen Mijatović će rekapitulirati sve događaje, teorije i dokaze, zato ne propustite specijalno izdanje emisije "Crna hronika", odmah posle Nacionalnog dnevnika u 18:30h, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Crna Hronika

#Jelena Marjanović

#Mladen Mijatović

#Specijal

#Zoran Marjanović

'