AKTUELNO

Detalje tragedije će, kako je rekla, ispričati samo policiji.

Ivana Panzalović kaže da je ne dotiču zlonamerne glasine o tragičnoj vezi sa hirurgom Srđanom Cvetanovićem, koji ju je upucao, pa se ubio. Detalje tragedije je rekla da će ispričati samo policiji, ali kako gleda na njenu ljubav sa hirurgom odlučila je da podeli sa novinarima.

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je u četvrtak u zoru u stanu na Dedinju, u Beogradu, pištoljem teško ranio hirurg Srđan Cvetanović (59) pa zatim presudio sebi, oporavlja se na VMA.

Foto: Facebook

Svakodnevno priča sa psiholozima

Ona je iz bolničke postelje na VMA poručila da će o detaljima i uzrocima zbog kojih ju je njen verenik Srđan Cvetanović ranio pričati uskoro sa inspektorima policije. Kako se saznaje, Ivana, koja se uspešno oporavlja posle operacije hematoma u glavi zadobijenog kad je hirurg pucao u nju, svakodnevno priča sa psiholozima.

- Neka ljudi pričaju šta žele, to me zaista ne dotiče. Mogu samo da kažem da sam Srđana volela i da me baš briga šta se priča. Njega nema i neka počiva u miru. Sve ostalo što imam da kažem reći ću policiji, sa kojom treba uskoro da razgovaram - kratko je rekla Ivana.

HOROR U BEOGRADU! Policija u stanu pronašla RASPADNUTE LEŠEVE čoveka i psa!

Iako istraga još nije završena, budući da glumica nije saslušana, mišljenja u javnosti su podeljena ko je odgovoran za ovu tragediju. Dok jedni, među kojima su i hirurgovi prijatelji, tvrde da je isključivi krivac Ivana jer je sa njim bila iz interesa, s druge strane ima i onih koji tvrde da ona potiče iz imućne porodice i da nije imala baš nikakav razlog za tako nešto.

Foto: Facebook

Više krivaca

Kriminolog Zlatko Nikolić mišljenja je da za ovakve fatalne incidente nikada ne može da bude odgovorna samo jedna svađa i jedna strana.

- Nikada jedna zdrava veza ne može da se iznenada pretvori u tragediju. U pitanju je klasičan zločin iz strasti. Najveći broj počinilaca, njih 80 odsto, posle pokušaja ubistva partnera izvrše samoubistvo, jer je u tim momentima njihov svet nestao - rekao je Nikolić.

Šta se zapravo desilo između Srđana i Ivane, zasad može samo da se spekuliše. Činjenica je da je utvrđeno da su oboje u trenutku krvavog obračuna imali alkohol u krvi.

Da li je kapljica više pomutila razum uglednom hirurgu sa VMA, da li je u pitanju zločin iz afekta i ljubomore ili nešto treće, po svemu sudeći, ostaće tajna koju samo Ivana zna.

#Ivana Panzalović

#hirurg

'