AKTUELNO

Glumica Jelena Panzalović (30), koju je četvrtak u zoru u stanu na Dedinju u Beogradu, posle žučne svađe, pištoljem teško ranio poznati hirurg Srđan Cvetanović (59), a zatim i sebi presudio, keže da je i dalje u šoku.

Oprostila sam vereniku Srđanu Cvetanoviću što mi je pucao u glavu. U šoku sam posle svega, ali srećna sam što sam živa. Operacija je prošla dobro i sada sam na intenzivnoj nezi na VMA i oporavljam se, kazala je glumica Ivana Panzalović (30), koju je u

Ivana je naglasila i da nikad ne bi bila u vezi sa Cvetanovićem da je trpela nasilje, ili da je bilo šta nagoveštavalo tragediju.

Foto: Facebook

- Sve se odigralo za nekoliko sekundi. Prvo me je te noći jurio nožem po stanu, pa sam pozvala policiju, a on je tad uzeo pištolj. Ranije nije potezao pištolj na mene, pa i nisam očekivala da će zapucati. Međutim, prvo je pucao u mene, pa u sebe. Još ne mogu da shvatim da se dogodilo nešto tako strašno. U šoku sam i treba da razgovaram sa psihijatrima i psiholozima - ispričala je Ivana.

Forenzičari OTKRILI NOVE ŠOKANTNE DETALJE ubistva Jelene Marjanović! Sestra pokojne pevačice EKSKLUZIVNO ZA PINK: I porodica smatra da nije ubijena na nasipu (VIDEO)

Na naše pitanje šta je bio motiv svađe, koja se pretvorila u tragediju, ona je samo kratko rekla:

- O motivima... o motivima, stvarno ne bih želela za sada da pričam. Srđan je mrtav, a ja sam u bolnici. Ono što mogu da kažem je da sam srećna što je operacija prošla dobro i očekujem da za sedam dana budem puštena kući.

Sagovornik sa VMA kazao nam je da je Ivana bila veoma uznemirena u četvrtak po podne, nakon što je operisana.

- Sa njom je tada porazgovarao psihijatar i malo je umirio. Narednog jutra, u petak, kad se probudila, bila je dobro raspoložena, molila je medicinske sestre da joj donesu kafu. Njene povrede su u početku delovale mnogo ozbiljnije, ali srećom, brzo se oporavlja - kazao je naš sagovornik.

Foto: Facebook

Cvetanovićeve kolege kazale su nam da je on imao veoma burnu vezu sa glumicom, punu trzavica i ljubomore, sa obe strane.

NIJE UPOZNALA VERENIKA SA PRIJATELJIMA? Glumica koju je upucao hirurg USKORO NA KUĆNOM LEČENJU (VIDEO)

- Priča se da je rešila da ga ostavi, što je bio okidač za burnu i tragičnu svađu. Srđan je imao dva braka iza sebe, sa prvom ženom je pre 22 godine dobio trojke, dok sa drugom ženom, koja je radila na VMA, nije imao dece. Sa Ivanom je počeo zimus da se zabavlja, a verili su se pre mesec dana - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, ugledni plastični hirurg sa VMA Srđan Cvetanović (59) u četvrtak u zoru je u beogradskom naselju Dedinje pištoljem pucao u čelo svojoj verenici, glumici Ivani Panzalović (30), a potom se ubio ispalivši sebi metak u slepoočnicu.

Tragedija se dogodila u Srđanovom stanu u Ulici Koste Racina, posle burne svađe i tuče verenika. Ivana Panzalović je poznata javnosti po ulozi profesorke u šou-programu "Kursadžije" na TV Pink, kao i po ulogama u serijama "Folk", "Sinđelići" i "Montevideo, Bog te video".

Verio ćerku prijatelja

Srđanov drug nam je ispričao da je otac Ivane Panzalović bio blizak prijatelj sa Cvetanovićem. - Ivanini roditelji su takođe doktori i dobro su poznavali Srđana. Zbog tog prijateljstva je izbegavao da se pojavljuje sa Ivanom u javnosti sve dok se nisu verili. Međutim, Ivana je bila strašno ljubomorna, pravila mu je razne scene, ali on ju je ludo voleo... Kad god bih ga pitao kako mu je s njom, on bi mi rekao: "Ludo!" - kazao je Srđanov drug.

#Ispovest

#Ivana Panzalović

#glumica

'