AKTUELNO

Ubijeni kamiondžija ispraćen na večni počinak, a kolege mu odale počast vožnjom centralnim ulicama Novog Pazara. Osumnjičeni za ubistvo se brani ćutanjem.

Osumnjičenom za ubistvo Adisu Ć. (31) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u subotu veče u tuči ispred kafića u ulici Stane Bačanin u Novom Pazaru, sa nekoliko uboda nožem u grudi, usmrtio Azera Ajdinovića (34).

On je u ponedeljak saslušan u Višem javnom tužilaštvu koje je pokrenulo istragu o ovom zločinu.

- Osumnjičenom A. Ć. je određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, bojazni da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i ometati postupak, kao i zbog uznemirenja javnosti – saopštilo je Tužilaštvo.

Kako nezvanično saznajemo, Adis Ć. se na saslušanju u Višem tužilaštvu branio ćutanjem, odbijajući da odgovara na pitanja tužioca koji vodi slučaj.

Detalji zločina u Vrbasu: Majka petoro dece UBILA BEBU i bacila je u konterjener?

On se sumnjiči da je u subotu veče, nakon kraće svađe zbog nepropisnog parkiranja, potukao, a zatim sa više uboda nožem usmrtio Azera Ajdinovića.

Ubijeni Ajdinović juče je sahranjen na novopazarskom groblju Gazilar, a njegove kolege, vozači kamiona, su mu vožnjom centralnim gradskim ulicama i trubeći odali poslednju počast, ali i apelovali na bezbednosne i pravosudne organe da preventivno deluju i spreče slične slučajeve.

- Azer se mučio radeći ovaj nimalo lak posao kako bi prehranio porodicu i tri male devojčice koje će sada odrastati bez oca. Mi ćemo se potruditi da se njima uvek nađemo i pomognemo, ali im ništa ne može vratiti oca. Ovom vožnjom smo hteli i da skrenemo pažnju policiji da deluje preventivno, da vrši češće racije i pretresa ‘sumnjive tipove’ koji se gradom šetaju noseći noževe i pištolje – poručio je jedan od Azerovih kolega.

#Novi Pazar

#Ubistvo

'