AKTUELNO

Strašna tragedija na auto-putu Beograd-Niš!

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu devojci koja je upravljala vozilom holandske registracije a koje je danas učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, rečeno je medijima u tom tužilaštvu.

U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

Foto: Informer

U toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati život je izgubila njena majka, dok je otac teško povređen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije, precizirali su u tužilaštvu.

Pročitajte još: JEZIVI DETALJI UDESA KOD BUBANJ POTOKA! Užasni prizori: Tela LETELA preko bankina, a jedna osoba je... (FOTO)

Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" holandskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

Foto: Informer

U toj nesreći povređeni su i putnici automobila "hjundai" sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene, preneli su mediji.

#Nesreća

#Tragedija

#Vrčin

'