AKTUELNO

Na autoputu Beograd-Niš u smeru ka Nišu, kod bivše naplatne rampe Bubanj potok, oko 14 sati dogodio se stravičan udes u kome je učestvovalo više vozila. Prizor je stravičan, tela letela preko bankina! Kako saznajemo, u nesreći je poginula jedna osoba, a tri su povređene.

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo zaštitnu ogradu i prešlo na drugu stranu puta. Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu.

Foto: Informer

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti unišsteno, a drugo je udareno u levu stranu. Medijima je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

Pročitajte još: TELA LETELA PO PUTU! Još jedan STRAVIČAN UDES na auto-putu! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Przor je, prema rečima očevidaca, uznemirujuć, jer su neki od putnika završili preko bankine, stvari i delovi automobila rasuti su svuda po putu.

Foto: Informer

Leva traka autoputa Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin i dalje je zatvorena, ali se uskoro očekuje da i će i taj deo puta biti prohodan. Kako javljaju beogradski mediji, ka naplatnoj rampi se formirala kolona vozila duža od tri kilometara.

Kolona se neprestano povećava.

Kako javljaju mediji, policija je izvršila uviđaj, oštećeno vozilo je uklonjeno, a leva traka u pravcu Niša je zatvorena jer radnici još uvek čiste posledice udesa.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda. U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Pročitajte još: UŽASAN LANČANI SUDAR KOD VRČINA! U udesu autobusa i nekoliko vozila JEDNA OSOBA POGINULA!

#Auto-put

#Saobraćajna nesreća

'