AKTUELNO

Zbog sumnje da su ga ubili, tri osobe zadržane 48 sati.

Nakon informacije da je u Nišu ispred kafane "Bolji život" pronađen leš muškarca, pojavio se i njegov identitet. Naime, pronađeni muškarac se zove Marko S. i ima 33 godine, a pronađen je mrtav noćas oko 2 časa i 30 minuta u blizini kafane "Bolji život", u naselju Gabrovačka reka u Nišu. Prema nezvaničnim informacija, sumnja se da je u pitanju ubistvo.

U Hitnoj pomoći kažu da su lekari samo mogli da konstatuju smrt muškarca.

- Naša ekipa intervenisala je na poziv policije. Mladić nije davao znake života i lekari su konstatovali smrt. U pitanju je muškarac rođen 1984. godine – kaže načelnik prve operativne smene Hitne pomoći u Nišu dr Dragiša Aleksić.

U policiji je potvrđeno da je pronađeno telo muškarca i da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

U blizini njegovog tela, zatečen je još i Dalibor N. (37) koji je, kako se navodi imao ubodne rane.

Foto: Pink.rs

Dalibor je prebačen u Urgentni centra, a kako se saznaje, sve je epilog tuče, zbog čega su tri osobe uhapšene i njima je određen pritvor do 48 sati.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević potvrdio je da je kod kafane "Bolji život" pronađen mrtav muškarac.

- Između 2.30 i 2.40 sati pronađen je mrtav muškarac bez znakova života, U blizini je zatečen još jedan muškarac sa ubodnom ranom koji je prebačen u Urgentni centar - kaže Stanojević.

On je dodao da su po nalogu Višeg javnog tužilaštva tri osobe zadržana do 48 sati.

- Oni su zadržani zbog sumnje da su počinili krivično delo učešće u tuči sa smrtnim ishodom - kazao je on.

#Muškarac

#Niš

#Ubistvo

#identitet

'