AKTUELNO

Kako je posvedočila, jedan od Srba zamerio joj je što se našla u društvu Amerikanca.

Uzrok svađe koja je dovela do brutalnog ubistva 22-godišnjeg Amerikanca Bakari Hendersona na Zakintosu je mlada žena Danica (26). Ključ misterije ko su prave ubice nesrećnog Amerikanca mogao bi da bude u njenom svedočenju.

Foto: Printscreen Facebook

Danica u svom prvom svedočenju nije puno otkrila o samom događaju rekavši da se ne seća tačno ko je sve učestvovao u tuči, prenosi grčki portal dete.gr.

Pročitajte još: NOVI PRITVOR! Još jedan Srbin u zatvoru do suđenja

Međutim, u sledećem iskazu, rekla je da je do svađe došlo zbog toga što joj je jedan od Srba zamerio što se nalazi u društvu Amerikanca.

Foto: Facebook

Jedan od momaka iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio flašu u glavu.

- Otišla sam sa troje Amerikanaca. Posle pet minuta sam se vratila i videla kako na ulici leži Bakari, bez svesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao je da mu pomogne - izjavila je ova devojka.

Foto: Facebook

- Želim da dodam da nisam primetila da se iko od osoblja umešao u tuču ili da su udarili nekog - kaže Danica..

Pročitajte još: ISPOVEST SRPSKE KONOBARICE ZBOG KOJE JE DOŠLO DO UBISTVA NA ZAKINTOSU: Slikala sam se sa Amerikancem, prišao je Srbin i onda je POČEO HAOS!

Rekla je da ih vidi prvi put i da kad bi ih ponovo videla, da ih ne bi ni prepoznala jer je bila pripita i da se sve brzo odigralo.

#Fotografija

#Konobar

#Smrt

#Zakintos

'