AKTUELNO

Nikolić koji je osumnjičen za stravičan zločin, nalazi se u ćeliji sa još trojicom pritvorenika.

Maja Đorđević (38) i Mihailo Nikolić (4) ispraćeni su juče na večni počinak na Orlovači. Stariji Majin sin Stefan stajao nem i uplakan i dostojanstveno primao saučešća okupljenih.

Foto: Telegraf

Njih dvoje su sahranjeni na Orlovači jedno uz drugo, skoro u tišini, u prisustvu porodice nesrećne žene, prijatelja i kolega. Za to vreme, ubica je u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu - mirno ručao, prenose beogradski mediji.

Pročitajte još: Roditelji MONSTRUMA iz Rakovice nisu bili na sahrani: Evo kako su se oprostili od UNUKA

Nikolić koji je osumnjičen za stravičan zločin, nalazi se u ćeliji sa još trojicom pritvorenika.

- Niko mu ne preti, nema neke zahteve, niti se po bilo čemu posebno izdvaja. Ni danas se nije ponašao drugačije. Nešto pre sahrane dobio je paket, a potom je najnormalnije ručao - rekao je izvor iz Centralnog zatvora.

Stariji sin ubijene žene, četrnaestogodišnji Stefan, stajao je uz oca, Majinog prvog muža, nem i uplakan. Prilazili su mu rođaci da mu kažu po koju reč, zagrle ga.

Foto: Telegraf

- Samo da ubicu ne puste na slobodu. Svašta nam pada na pamet, ko zna kome sve može da naudi... Znali smo da ga se Maja neće osloboditi tek tako. Ali ko bi ikada pomislio da će ih ubiti - reči su jedne od prijateljica pokojne Maje.

Pročitajte još: JAUCI I VRISKA! Sahranjeni Maja i mali Mihajlo (4): Okupljeni PADALI U NESVEST, intervenisala Hitna pomoć (FOTO)

Nikolić je u pritvoru i on pred tužiocem nije iznosio odbranu, niti je bilo šta rekao, iako su se u medijima pojavili različiti navodi. On jeste bio osuđivan zbog nošenja oružja, a postupak za nasilje u porodici nije bio okončan - rekao je branilac Marka Nikolića, advokat Momo Botorić.

#Centar za socijalni rad

#Rakovica

#Sahrana

#Ubistvo

#Zatvor

'