AKTUELNO

On je odmah uhapšen i određen mu je pritvor do mesec dana.

Dragiša M. iz Vranja uhapšen je u velikoj policijskoj akciji „Ares” zbog obljube devojčice (7), saznaju beogradski mediji.

On je iskoristio nepažnju njenih roditelja i maloletnicu odveo u šumu, gde ju je zlostavljao.

Pročitajte još: SA SVADBE U GROB! Marina je otišla da KUMUJE DRUGARICI...Suze i jecaji na sahrani

- Otac i majka devojčice brali su sa još nekolicinom ljudi maline. Napasnik je iskoristio njihovu nepažnju i pozvao devojčicu da se prošetaju. Međutim, on ju je odveo u šumu, gde ju je ljubio u grudi, međunožnje i dodirivao svuda po telu. Tada je i sebe zadovoljavao. Devojčica je uspela da pobegne i sve ispriča roditeljima - objašnjava sagovornik.

Foto: Pixabay.com

U istoj akciji priveden je i silovatelj Stefan S. iz Smedereva jer se sumnja da je mesecima silovao dečaka (14). Kako saznaju mediji, mališan je ispričao kod ispektora kada je prvi put silovan, kao i kako je bilo svaki sledeći put. On je rekao da iz straha i stida prvi put nije smeo da ispriča roditeljima šta se dogodilo.

Među uhapšenima je i pedofil iz Hrvatske pod imenom Loras M. Policija je u njegovom stanu u Beogradu zaplenila oko 124 gigabajta pedofilskog materijala. Na zaprepašćenje inspektora, njemu je oduzeto i oko 20 grama marihuane i spida.

Pročitajte još: DA KAMEN ZAPLAČE! Reči PESME kojom su Maja i Mihailo ispaćeni na večni počinak LOME SRCE

- U istoj akciji uhapšen je još jedan pedofil, kod koga je nađeno oko 25 gigabajta pedofilskog materijala. Ono što se svakako proverava jeste da li su uhapšeni pedofili samo razmenjivali strani materijal ili na snimcima ima dece iz Srbije - dodaje sagovornik.

Kako saznaju mediji, moguće je da će u skorije vreme biti još hapšenja pedofila na teritoriji Srbije.

#Pedofil

#Silovanje

#Vranje

#devojčica

'