AKTUELNO

Uzrok udesa utvrđuje policija.

Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sleteo je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedelju oko 19 časova, na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina.

U automobilu je pored vozača Zorana bila njegova supruga i njihova dva deteta od 11 i 13 godina. Deca su zadobila lakše telesne povrede, a supruga vozača hematom na glavi.

Pročitajte još: UŽAS U ČAČKU: Komšije se žalile na NESNOSAN MIRIS, a onda je policija u napuštenoj kući zatekla JEZIV PRIZOR

Automobil je sleteo sa kolovoza i preko njive sleteo u Kutinsku reku. Automobil se prevrnuo i zaustavio na krovu. Zoran N. je uspeo da izađe iz vozila i izvuče suprugu i decu pre nego što je voda prodrla u automobil.

Hitna pomoć iz Niša stigla je za desetak minuta. Povređenog vozača je lekar pregledao na licu mesta i on je ostao zbog uviđaja.

Foto: Printscreen Youtube

- Žena je zbog povreda na glavi prebačena na neurohirurgiju, a deca na Dečiju hiruršku i ortopedsku kliniku. Prema prvim procenama nalaze se van životne opasnosti - rekla je lekar Hitne pomoći doktorka Verica Božić.

U trenutku dok se čekala uviđajna ekipa, uprkos policijskom obezbeđenju, u blizini ove saobraćajne nezgode sudarila su se dva putnička automobila jer njihovi vozač nisu blagovremeno primetili policijsko vozilo sa upaljenom rotacijom. Srećom u ovom udesu pričinjena je samo materijalna šteta.

#Automobil

#Hitna pomoć

#Niš

'