AKTUELNO

"Tek kad sam ostala bez moje mezimice, setila sam se njenih reči koje je izgovorila baš tog dana".

Porodica trogodišnje Anđeline Stefanović iz zaječarskog sela Vratarnica, kojoj je Vladica Rajković (28) posle silovanja kamenom smrskao glavu, juče je izašla na pomen i obeležila godišnjicu njene smrti.

Foto: Telegraf

Dušanka Stefanović, baka silovane i svirepo ubijene devojčice, kaže da je njena unuka predosetila smrt.

Foto: Pink.rs

- Taj zlokobni 9. jul 2016. mi je zauvek promenio život. Sve je počelo normalno i bilo kako treba do večeri, kada je komšinica pozvala Anđelu na dečji rođendan. Ni slutila nisam da je nikada više neću videti! Tek kad sam ostala bez moje mezimice, setila sam se njenih reči koje je izgovorila baš tog dana! Rekla mi je: "Bako, plakaćeš zbog mene! Neće me više biti". To je izgovorila i nekoliko dana pre tragedije. Tada nisam obraćala pažnju na te reči... Nikada sebi neću oprostiti što sam je pustila na rođendan - kroz suze se priseća baka male Anđele.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO! Ispovest oca momka koji je među uhapšenim Srbima na ZAKINTOSU: Istina je DRUGAČIJA

Foto: Printscreen Youtube

Ubica je posle hapšenja priznao zločin i ispričao da je devojčica počela da vrišti kada joj je oduzeo nevinost. Njega je to razbesnelo, pa joj je udario nekoliko šamara da bi je ućutkao. Međutim, devojčica je nastavila prestravljeno da plače, zbog čega je on uzeo kamen i bukvalno joj smrskao glavu, pa njeno lice nije moglo da se prepozna! Kada je shvatio da je mrtva, navukao je pantalone i odvukao je u obližnju šumu.

#Ubistvo

#Vladica Rajković

#Vratarnica

#godišnjica

'