AKTUELNO

Telo amela Papića pronađeno je u šumi nadomak Sjenice u subotu.

Amel Papić (32), čije je telo pronađeno u subotu u šumi nadomak Sjenice, bio je u vezi sa Muberom M, čiji muž Senad živi i radi u Nemačkoj, a kako pišu beogradski mediji policija traga za njim zbog sumnje da je u selu Ponorac ubio, pa zapalio Papića, jer je posumnjao za njihovu aferu.

Senad je posle krvavog pira pobegao iz Srbije zajedno sa ženom i decom.

Policija utvrđuje da li je Muberu muž silom odveo iz Srbije ili je možda i ona učestvovala u zločinu.

Kako pišu beogradski mediji,, Senad već nekoliko godina živi i radi u Nemačkoj, dok je njegova supruga Mubera sa decom za to vreme živela u Sjenici. Kad je Senad saznao da ga supruga vara sa Anelom u Sjenici, došao je iz Nemačke u Srbiju da se obračuna sa Papićem.

- Dan uoči ubistva, u petak, Anel je svojim "pasatom" otišao do centra Sjenice. Pošto se nije vratio kući, njegov otac krenuo je da ga traži. Zvao je sina, ali ovaj mu se nije javljao. Posle ponoći pozvao je policiju i prijavio Anelov nestanak. Policija je brzo reagovala i ubrzo saznala da se Papić viđao sa Muberom, pa je istraga njegovog nestanka krenula u tom pravcu - kaže izvor.

Ahmo Papić, otac Anela Papića: Mog sina je ubio suprug žene sa kojom se je bio u tajnoj ljubavnoj vezi

Mog sina je ubio suprug žene sa kojom se je bio u tajnoj ljubavnoj vezi. Siguran sam. I ubica nije bio sam. Tu, svoju ženu je iskoristio da namami mog sina, a onda su ga u šumi, brutalno pretukli i zapalili. Istog dana je ubica sa ženom i decom pobegao iz Srbije, kaže za beogradske Ahmo Papić, otac Anela Papića (32) iz Sjenice, čije je telo nađeno u subotu u selu Ponorac.

Foto: Printscreen Facebook

Skrhani bolom, Papići su od subote ujutru na mestu gde je nađeno Anelovo telo, u šumi između Sjenice i Kladnice, na starom putu ka Ivanjici. Sa njima je policija, tužilac, forenzičke ekipe. Nove informacije stižu iz minuta u minut, svi su usmereni na potragu za ubicama, ali se još čekaju dokazi.

Foto: Printscreen Facebook

- Moj sinovi su se u petak oko 9 sati ujutru vratili iz Sombora. Anel je majci rekao da mu spremi kupatilo, a da on ide do grada da se ošiša. Nije ga bilo do 10.30 i tada ga je moja snaja, Anelova supruga, sa kojom ima dvoje dece, prvi put i pozvala na mobilni telefon. Zvonilo je jednom, drugi put do kraja, treći put je bio nedostupan. Tad mi je i rekla da se Anel ne javlja, da ne zna šta je, gde je... Onda sam ja zvao. Nije bio dostupan. Zvao sam ga do ponoći, čekao da stigne... - priča Ahmo.

U petak je obišao sve kafane u Sjenici, išao do Nove Varoši, misleći da mu je sin zaseo sa nekim drugovima. Anela, međutim nigde nije bilo.

- Čekao sam ga do ponoći. Onda sam otišao do policije, prijavio da ga nema. Rekli su mi da će tek ujutru doći neki inspektor, da preko noći ne mogu ništa da urade. Bio sam na ulici do tri sata ujutru. Čekao... Onda sam sa mlađim sinom i jednim rođakom ponovo krenuo u potragu. Nisam mogao da sedim kod kuće - priča Ahmo, a onda otkriva kakva se ljubavna drama odvijala u njihovoj porodici.

- Moj sin se nekada, pre nego što se oženio, zabavljao sa tom ženom iz Prijepolja. Nastavio je vezu sa njom i kada se oženio, dobio decu. Kritikovao sam ga stalno zbog toga, nije vredelo. I zato sam i pomislio da je sa njom. Krenuli smo starim putem prema Javoru, Ivanjici. I tu u šumi sam ugledao naš "pasat" kojim je i otišao iz kuće. Ušli smo u šumu nas trojica, videli smo da je staklo vozača razbijeno. Onda sam pozvao policiju. Došli su brzo. Oni su i pronašli mog sina... Njegovo telo. Bilo je 25 metara dalje od automobila, sa brojnim povredama, oprženom kožom. Umro je u strašnim mukama - priča Ahmo.

Pročitajte još: HOROR KOD SJENICE! Muškarac ubijen, pa zapaljen

Forenzičke ekipe su, kako kaže, utvrdile da je njegov sin ubijen u petak ujutru između 9.30 i 10.30 sati, znači ubrzo nakon što je krenuo iz kuće.

Na Anelovoj glavi otkriveno je više teških povreda, koje mu je ubica najverovatnije zadao velikim kamenom, koji je kasnije pronađen u Papićevom "pasatu". Policija ispituje kako je taj kamen dospeo u "pasat" i pod kojim okolnostima je razbijena šoferšajbna na vozilu.

Za sada je utvrđeno da su u subotu, istog dana kada je pronađeno Anelovo telo, Senad, Mubera i njihova deca u popodnevnim satima napustili Srbiju preko graničnog prelaza Horgoš.

#Ljubomora

#Sjenica

#Ubistvo

'