AKTUELNO

Posle hapšenja Rikanović je pričao nepovezano i konfuzno, praveći se da se ne seća zločina koji se dogodio.

Dragan Rikanović (65) iz Bačke Palanke uhapšen je zbog sumnje da je u sred dana u pekari ubio nevenčanu suprugu Jasminu Davidović (54). On se tereti da je Jasmini iskasapio stomak, a potom joj prerezao grkljan.

Nisam ja nju ubo nožem. Ona je mene po ruci, pa je sama sebe jednom u stomak. Ali ako vi kažete da sam je ja ubo, ja ću da joj se izvinim kad me pustite. A mi smo se posvađali jer nije htela mi se vrati, a ja nisam mogao da živim bez nje - rekao je Rikanović.

Pročitajte još: Umrli dok su VODILI LJUBAV U AUTOMOBILU

Jasmina je radila u pekari "Milaneze" na periferiji Bačke Palanke.

- Njena koleginica je otišla, a Dragan je ušao kada je video da je sama u pekari. To je mali objekat i nije mogla nikako da mu pobegne. On je bio pijan, čak je imao preko jedan promil alkohola u krvi, a sa sobom je poneo kuhinjski nož sa drvenom drškom sečiva oko 15 cm, nije stigla ništa da mu kaže, prvo joj je zabio nož u stomak, pa joj je bukvalnovrat prerezao, a onda joj je naneo još jedan ubod u stomak, i to tako silno da je bukvalno iskrivio nož kopajući pi stomaku. Izdahnula je na putu za bolnicu u Novom Sadu - kaže izvor.

#Burek

#Smrt

#Ubistvo

#Žena

'