AKTUELNO

Telo Božidara Krnjajića, koji je poginuo u udesu kod Apatina, prebačeno na groblje u Prigrevici. Njegov prijatelj, vozač Miroslav Radojčić je u kritičnom stanju.

Telo Božidara Krnjajića (21), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Prigrevici kod Apatina, danas je oko podneva, sa obdukcije iz Novog Sada, dovezeno na ulaz porodične kuće. Porodica, rodbina i prijatelji oprostili su se od mladića, a zatim je prevezen u mrtvačnicu na mesno groblje.

Muk i tuga u Ulici kralja Petra broj 18, gde živi porodica Krnjajić u Prigrevici nadomak Apatina. U nedelju, oko pet ujutru, ostali su bez sina i brata. Niko ne veruje da više nema veselog i vedrog momka koji, kako kažu, želeo svakom da pomogne. Za majku Snežanu, oca Duška, sestre Ivanu i Milicu utehe nema.

Joj sine, joj dušo, kako ćemo sad bez tebe, čuli su se jauci roditelja i rodbine. Ispred kuće nastradalog mladića samo se izmenjuju rođaci, prijatelji komšije. Svi u crnini, najviše mladih, samo plač...

Foto: Beta

- Molimo vas, nemojte nas ništa pitati u vezi ove tragedije. Svi smo u šoku, pogotovo najbliži, zato nas razumite - kratko nam je rekao mladić, inače, Božidarov blizak rođak. - Ostavite tužne roditelje na miru. Njihova bol je neizmerna.

Radojčić pod stalnim nadzorom lekara

Dežurni policajci su izvalili šoferšajbnu i izvukli poginulog Božidara. Potom su okrenuli kola izvalivši vrata, a zatim izvukli teško ranjenog Miroslava Radojčića, koji je odmah prevezen u Klinički centar Vojvodine. On je u kritičnom stanju, navode u KCV. - Pacijent se trenutno nalazi na Intenzivnoj jedinici Urgentnog centra - preciziraju u KCV. - Pod stalnim je nadzorom lekara.

Nesreća se dogodila, kod benzinske pumpe, na samom ulazu u Prigrevicu, kada je vozilo, iz zasad nepoznatih razloga, sletelo s puta u obližnji kanal. Priča se da su se dvojica prijatelja vraćali sa druženja u Apatinu.

#Apatin

#Roditelji

#Sahrana

#Saobraćajna nesreća

'